FxPro Quant – Revolutionerer Automatiseret Handel

19. februar 2015, London. Ved at igangsætte en nem træk og slip brugerflade, sætter FxPro´s revolutionerende Quant Strategy Builder dets brugere i stand til at skabe deres egne auto-træning strategier, ved at visualisere hvordan tekniske indikatorer, logiske funktioner og matematiske operationer påvirker hinanden. På denne her måde, kan kompleks handels algoritme blive oprettet uden at anvende kodesprog. Virksomhedens helt nye version, herunder et antal af betydelige forbedringer, såvel som at blive gratis tilgængelig for alle, understreger at FxPro altid er på deres kunders side.

“Quant er blevet vel modtaget af handlende og denne nye version lover at levere endnu mere funktionalitet. Udover et opdateret design, har vi tilføjet faner der gør dig i stand til at arbejde med mere end en strategi ad gangen, søge og zoome funktioner, link farver, og nu kan dine Quant strategier blive gemt både som MT4 EA´er og cTrader robotter. Alle disse funktioner er gratis tilgængelige for alle handlende på vores nye FxPro Quant portal, uanset om de har en konto hos FxPro eller ej. Vi er så sikre på kvaliteten af vores handelsværktøjer, at vi er glade for at gøre dem tilgængelige for alle.” Charalambos Psimolophitis, FxPro CEO.

Den nyeste version af FxPro’s web-baserede Quant strategy builder er nu live og tilgængelig på http://quant.fxpro.co.uk.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser