info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Quant – Revolutionerer Automatiseret Handel

19. februar 2015, London. Ved at igangsætte en nem træk og slip brugerflade, sætter FxPro´s revolutionerende Quant Strategy Builder dets brugere i stand til at skabe deres egne auto-træning strategier, ved at visualisere hvordan tekniske indikatorer, logiske funktioner og matematiske operationer påvirker hinanden. På denne her måde, kan kompleks handels algoritme blive oprettet uden at anvende kodesprog. Virksomhedens helt nye version, herunder et antal af betydelige forbedringer, såvel som at blive gratis tilgængelig for alle, understreger at FxPro altid er på deres kunders side.

“Quant er blevet vel modtaget af handlende og denne nye version lover at levere endnu mere funktionalitet. Udover et opdateret design, har vi tilføjet faner der gør dig i stand til at arbejde med mere end en strategi ad gangen, søge og zoome funktioner, link farver, og nu kan dine Quant strategier blive gemt både som MT4 EA´er og cTrader robotter. Alle disse funktioner er gratis tilgængelige for alle handlende på vores nye FxPro Quant portal, uanset om de har en konto hos FxPro eller ej. Vi er så sikre på kvaliteten af vores handelsværktøjer, at vi er glade for at gøre dem tilgængelige for alle.” Charalambos Psimolophitis, FxPro CEO.

Den nyeste version af FxPro’s web-baserede Quant strategy builder er nu live og tilgængelig på http://quant.fxpro.co.uk.

Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960