info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro SuperTrader – En Banebrydende Investeringsplatform

- - Denne service er nu blevet afbrudt - -

17. oktober 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% Agenturmodel FX mægler, meddeler om lancering af FxPro SuperTrader*, en investeringsplatform der er på forkant med at sætte handlende i stand til at diversificere deres FX investeringer ved at skabe en portefølje af høje præstationsstrategier fra en elitegruppe af handelsledere.

Gennem dets innovative Agenturmodel, har FxPro succesfuldt afstemt deres interesser med deres kunders. FxPro SuperTrader, den første investeringsplatform som arbejder udelukkende med en uden interessekonflikt Agenturmodel for ordreudførelser, der bygger på virksomhedens kundecentrale, transparente tilgang til handel. FxPro ønsker at deres kunder opnår fortjeneste og leverer avancerede værktøjer som FxPro Super Trader, der er udviklet til at forbedre handelsresultater.

Med FxPro SuperTrader kan investorer:

  • Analyserer strategier via virkelig-tid præstations statistikker, risikovurderinger og kopiere data;
  • Effektivt kontrollere tildelingen af midler til strengt testede FX strategier;
  • Tildele midler til et utal af strategier eller blot overvåge dem via Viewlisten;
  • Administrere risikoen ved at anvende stop tab og stop efter for at sikre at fortjeneste er låst fast.

Strategier fra godkendte handelsleder bliver konstant overvåget for at sikre at konsekventhed og præstations benchmarking bliver nået. Nem at anvende og banebrydende risikostyrings funktionalitet, der virkelig adskiller FxPro´s seneste værktøj fra konkurrenters.

“Investering handler om at diversificere din eksponering til en vifte af aktivklasser. FxPro SuperTrader sætter kunder i stand til at kontrollere risiko ved at sætte nøgle risikos parametre før den hurtigt og nemt fordeler midler til indbringende FX handelsstrategier. Som altid sikrer FxPro´s Agenturmodel at kunder drager fordel af de bedste priser tilgængelig fra en pulje af ledende likviditetsudbydere.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro.

*Til at begynde med vil FxPro SuperTrader kun være tilgængelig for kunder hos FxPro Financial Services Limited.

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960