FxPro SuperTrader – En Banebrydende Investeringsplatform

- - Denne service er nu blevet afbrudt - -

17. oktober 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% Agenturmodel FX mægler, meddeler om lancering af FxPro SuperTrader*, en investeringsplatform der er på forkant med at sætte handlende i stand til at diversificere deres FX investeringer ved at skabe en portefølje af høje præstationsstrategier fra en elitegruppe af handelsledere.

Gennem dets innovative Agenturmodel, har FxPro succesfuldt afstemt deres interesser med deres kunders. FxPro SuperTrader, den første investeringsplatform som arbejder udelukkende med en uden interessekonflikt Agenturmodel for ordreudførelser, der bygger på virksomhedens kundecentrale, transparente tilgang til handel. FxPro ønsker at deres kunder opnår fortjeneste og leverer avancerede værktøjer som FxPro Super Trader, der er udviklet til at forbedre handelsresultater.

Med FxPro SuperTrader kan investorer:

  • Analyserer strategier via virkelig-tid præstations statistikker, risikovurderinger og kopiere data;
  • Effektivt kontrollere tildelingen af midler til strengt testede FX strategier;
  • Tildele midler til et utal af strategier eller blot overvåge dem via Viewlisten;
  • Administrere risikoen ved at anvende stop tab og stop efter for at sikre at fortjeneste er låst fast.

Strategier fra godkendte handelsleder bliver konstant overvåget for at sikre at konsekventhed og præstations benchmarking bliver nået. Nem at anvende og banebrydende risikostyrings funktionalitet, der virkelig adskiller FxPro´s seneste værktøj fra konkurrenters.

“Investering handler om at diversificere din eksponering til en vifte af aktivklasser. FxPro SuperTrader sætter kunder i stand til at kontrollere risiko ved at sætte nøgle risikos parametre før den hurtigt og nemt fordeler midler til indbringende FX handelsstrategier. Som altid sikrer FxPro´s Agenturmodel at kunder drager fordel af de bedste priser tilgængelig fra en pulje af ledende likviditetsudbydere.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro.

*Til at begynde med vil FxPro SuperTrader kun være tilgængelig for kunder hos FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser