info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Afslører Et Banebrydende Strategibygger Værktøj

22. maj 2013, London, FxPro Group Ltd (FxPro), en ledende global mægler indenfor FX, annoncerer lanceringen af FxPro Quant, en banebrydende Ekspert Rådgiver (EA) Strategibygger. FxPro Quant er et revolutionerende produkt som sætter handlende i stand til at udvikle og bygge deres egne Ekspert Rådgivere for deres MT4 platform, ved at anvende træk og slip funktion.

Algo handelssystemer, så som FxPro Quant, tillader handlende at: identificere flere handelsmuligheder, bygge og efterteste strategier, og effektivt fjerne følelser fra handelsbeslutninger. FxPro´s egen forskning viser gennemsnitligt at de handlende som anvender Algo handel systemer, nyder 5 gange bedre handelsresultater og mere stabile afkast end dem som handler manuelt; og alligevel, bliver en stædig gruppe af 87% ved med at handle manuelt.

FxPro Quant Strategy Builder gør algo handel tilgængelig for alle handlende – ingen programmør erfaring er nødvendig. Denne avancerede Strategibygger er brugervenlig, et visuelt værktøj som er nem at anvende, og kommer med en nem demo, forud indlæste strategier som handlende kan tilpasse til deres egne handelsbehov.

FxPro yder al den støtte som handlende behøver for at anvende deres uerstattelige handelsværktøj: et engageret EA kundecenter er tilgængelig for alle henvendelser som kunder kan have og et omfattende FxPro Quant uddannelsescenter kan findes på virksomhedens hjemmeside.

“Lanceringen af den brugervenlige FxPro Quant Strategy Builder følger den seneste introduktion af FxPro Vault, et uundværlig risiko- og pengestyringsværktøj. Hos FxPro forudser vi vores kunders behov, og giver dem de produkter og servicetjenester de behøver, for at blive mere succesfulde handlende; alt fra vores transparente Agenturmodel for ordreudførsel til avancerede handelsværktøjer som Quant, er udstyret til at opnå dette mål.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser