info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Afslører Et Banebrydende Strategibygger Værktøj

22. maj 2013, London, FxPro Group Ltd (FxPro), en ledende global mægler indenfor FX, annoncerer lanceringen af FxPro Quant, en banebrydende Ekspert Rådgiver (EA) Strategibygger. FxPro Quant er et revolutionerende produkt som sætter handlende i stand til at udvikle og bygge deres egne Ekspert Rådgivere for deres MT4 platform, ved at anvende træk og slip funktion.

Algo handelssystemer, så som FxPro Quant, tillader handlende at: identificere flere handelsmuligheder, bygge og efterteste strategier, og effektivt fjerne følelser fra handelsbeslutninger. FxPro´s egen forskning viser gennemsnitligt at de handlende som anvender Algo handel systemer, nyder 5 gange bedre handelsresultater og mere stabile afkast end dem som handler manuelt; og alligevel, bliver en stædig gruppe af 87% ved med at handle manuelt.

FxPro Quant Strategy Builder gør algo handel tilgængelig for alle handlende – ingen programmør erfaring er nødvendig. Denne avancerede Strategibygger er brugervenlig, et visuelt værktøj som er nem at anvende, og kommer med en nem demo, forud indlæste strategier som handlende kan tilpasse til deres egne handelsbehov.

FxPro yder al den støtte som handlende behøver for at anvende deres uerstattelige handelsværktøj: et engageret EA kundecenter er tilgængelig for alle henvendelser som kunder kan have og et omfattende FxPro Quant uddannelsescenter kan findes på virksomhedens hjemmeside.

“Lanceringen af den brugervenlige FxPro Quant Strategy Builder følger den seneste introduktion af FxPro Vault, et uundværlig risiko- og pengestyringsværktøj. Hos FxPro forudser vi vores kunders behov, og giver dem de produkter og servicetjenester de behøver, for at blive mere succesfulde handlende; alt fra vores transparente Agenturmodel for ordreudførsel til avancerede handelsværktøjer som Quant, er udstyret til at opnå dette mål.” Charalambos Psimolophitis, CEO, FxPro
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960