info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro blev belønnet med 'Årets Mest Pålidelige Mægler'

Den 19. december, blev FxPro vinder af den Internationale Investor Prisudgivelse og blev udnævnt som ´Årets Mest Pålidelige Mægler´ (Globale Markeder'.

Denne status bliver bestemt bekræftet af handlendes tillid verden over: mere end 870.000 kundekonti er åbnet hos FxPro dags dato.

Prisudgivelsen blev etableret af det respekterede ”Internationale Investor” Magasin. Det er både et online og printet journal som leverer information, der omfatter verdensmarkeder, industri analyser, nye trends, investeringsmuligheder og c-suite niveau interviews.

Blandt deres publikum er der institutionelle investorer, private banker, CEO´er og COO´er fra globale aktieselskaber. International Investors hovedformål er at levere en platform som er nem at forstå, mens man engagerer sig i store muligheder som det inspirerende panorama af konstante ændringer leverer.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser