info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Vinder 2012 World Finance Foreign Exchange Awards – Bedste Globale ECN Mægler

FxPro Wins 2012 World Finance Foreign Exchange awards – Best Global ECN Broker

FxPro Financial Services Ltd (‘FxPro’), en ledende global forex mægler blev i dag udnævnt som den Bedste Globale ECN Mægler 2012 i den prestigefyldte World Finance Foreign Exchange Awards prisudgivelse.

FxPro’s cTrader platform blev anerkendt som den bedste ECN løsning for både detail og institutionel handlende, og dets innovative løsninger og avancerede teknologi funktioner fik meget ros fra dommerne.

The World Finance Foreign Exchange Awards prisudgivelse er kendt udover hele den finansielle presse som toppen af anerkendelse for store markedsdeltagere. The World Finance Award Selection panel anvendte et bredt udvalg af kriterier i udvælgelsen af 2012 prisudgivelsen, og overlod det kritiske øje til den kollektive forskningsgruppe med 230 års virksomhedsjournalisme, at indsamle mange informationer. Nøglefaktorer anvendt til udmåling inkluderede:

  • Service og sikkerhed
  • Konkurrencedygtige prisfastsættelse
  • Transaktion volumen og markedsandel
  • Innovation og originalitet
  • Markeds lederskab
  • Kundeservice
  • Finansiel styrke
  • Platforme og teknologi infrastruktur
  • Niveau for regulerende transparenthed
  • God administration
 

Denis Sukhotin, Grundlægger for FxPro kommenterede:

“FxPro er glade for at meddele at the Finance Foreign Exchange Awards prisudgivelsen udnævnte os ud af alle vore konkurrenter som den ´Bedste Globale ECN Mægler 2012´. FxPro´s cTrader platform leverer fuld ECN adgang til valutahandelsmarkeder for professionelle og nye handlende. Vi leder dine handler til ECN netværk, hvilket betyder at du handler direkte med prominente globale banker, frigører dig fra ineffektiviteten fra markeds maker modeller og åbner døren til transparent handel i et live miljø. Vores mål er at blive anerkendt som verdens foretrukne FX mægler og denne pris er beviset.”

Få adgang til FxPro hjemmeside ved www.fxpro.co.uk

Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960