info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Vinder 2012 World Finance Foreign Exchange Awards – Bedste Globale ECN Mægler

FxPro Wins 2012 World Finance Foreign Exchange awards – Best Global ECN Broker

FxPro Financial Services Ltd (‘FxPro’), en ledende global forex mægler blev i dag udnævnt som den Bedste Globale ECN Mægler 2012 i den prestigefyldte World Finance Foreign Exchange Awards prisudgivelse.

FxPro’s cTrader platform blev anerkendt som den bedste ECN løsning for både detail og institutionel handlende, og dets innovative løsninger og avancerede teknologi funktioner fik meget ros fra dommerne.

The World Finance Foreign Exchange Awards prisudgivelse er kendt udover hele den finansielle presse som toppen af anerkendelse for store markedsdeltagere. The World Finance Award Selection panel anvendte et bredt udvalg af kriterier i udvælgelsen af 2012 prisudgivelsen, og overlod det kritiske øje til den kollektive forskningsgruppe med 230 års virksomhedsjournalisme, at indsamle mange informationer. Nøglefaktorer anvendt til udmåling inkluderede:

  • Service og sikkerhed
  • Konkurrencedygtige prisfastsættelse
  • Transaktion volumen og markedsandel
  • Innovation og originalitet
  • Markeds lederskab
  • Kundeservice
  • Finansiel styrke
  • Platforme og teknologi infrastruktur
  • Niveau for regulerende transparenthed
  • God administration
 

Denis Sukhotin, Grundlægger for FxPro kommenterede:

“FxPro er glade for at meddele at the Finance Foreign Exchange Awards prisudgivelsen udnævnte os ud af alle vore konkurrenter som den ´Bedste Globale ECN Mægler 2012´. FxPro´s cTrader platform leverer fuld ECN adgang til valutahandelsmarkeder for professionelle og nye handlende. Vi leder dine handler til ECN netværk, hvilket betyder at du handler direkte med prominente globale banker, frigører dig fra ineffektiviteten fra markeds maker modeller og åbner døren til transparent handel i et live miljø. Vores mål er at blive anerkendt som verdens foretrukne FX mægler og denne pris er beviset.”

Få adgang til FxPro hjemmeside ved www.fxpro.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser