FxPro Vinder Bedste FX MĂŚgler 2013 Ved The Shares Magazine Awards Prisudgivelsen.

19. november 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% Agenturmodel FX mĂŚgler er blevet kaldt Bedste FX MĂŚgler ved 2013 Shares Magazine Awards prisudgivelse i London.

“Vi er begejstret over at have vundet the Shares Award ´Bedste FX Mægler 2013´ i en hård branche af konkurrenter og vil gerne takke vores kunder for deres støtte. 2013 har været et spændende år for FxPro hvor vi har opbygget vores kundecentrale Agenturmodel for ordreudførelser, for at levere produkter og servicetjenester til vores kunder, der er designet til at forbedre deres handelsoplevelse, færdigheder og resultater.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

2013 har set FxPro skubbe fremad med deres mül om at blive den foretrukne FX mÌgler for detail investorer og handlende ved at introducerer et antal af højt innovative handelsvÌrktøjer og servicetjenester som inkluderer:

  • FxPro Vault.Industriens første og uerstattelige risiko-og pengestyrende vĂŚrktøj.
  • FxPro Library.En travl markedsplads hvor handlende kan downloade gratis og betalte eftertestet automatiserede strategier og FxPro Quant skabeloner.
  • FxPro VPS.Muliggør algoritme handlende i at reducere latenthed og sikrer at deres strategier kører uforstyrret 24/7.
  • FxPro Quant. En brugervenlig trĂŚk-og-slip strategibygger vĂŚrktøj som sĂŚtter handlende i stand til at udvikle deres egen automatiserede strategier for det populĂŚre MT4 handelsplatform.
  • FxPro SuperTrader. En revolutionerende investeringsplatform hvor handlende kan investere i strengt testet, risikovurderet strategier af handelsledere.
“FxPro er blevet anerkendt for deres hårde arbejde i 2013 og det er fantastisk at se dem vinde deres fortjente Bedste FX Mægler pris ved dette års Shares magazine Awards prisudgivelse. Deres rigdom af innovative handelsværktøjer tjener en bred tilskuerskare af handlende og investorer, især dem som søger efter at handle på FX markeder.” Michael Boydell, Administrerende Direktør for MSM Media Ltd.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser