info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Vinder Bedste FX Mægler 2013 Ved The Shares Magazine Awards Prisudgivelsen.

19. november 2013, London. FxPro Group Ltd (FxPro), 100% Agenturmodel FX mægler er blevet kaldt Bedste FX Mægler ved 2013 Shares Magazine Awards prisudgivelse i London.

“Vi er begejstret over at have vundet the Shares Award ´Bedste FX Mægler 2013´ i en hård branche af konkurrenter og vil gerne takke vores kunder for deres støtte. 2013 har været et spændende år for FxPro hvor vi har opbygget vores kundecentrale Agenturmodel for ordreudførelser, for at levere produkter og servicetjenester til vores kunder, der er designet til at forbedre deres handelsoplevelse, færdigheder og resultater.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

2013 har set FxPro skubbe fremad med deres mål om at blive den foretrukne FX mægler for detail investorer og handlende ved at introducerer et antal af højt innovative handelsværktøjer og servicetjenester som inkluderer:

  • FxPro Vault.Industriens første og uerstattelige risiko-og pengestyrende værktøj.
  • FxPro Library.En travl markedsplads hvor handlende kan downloade gratis og betalte eftertestet automatiserede strategier og FxPro Quant skabeloner.
  • FxPro VPS.Muliggør algoritme handlende i at reducere latenthed og sikrer at deres strategier kører uforstyrret 24/7.
  • FxPro Quant. En brugervenlig træk-og-slip strategibygger værktøj som sætter handlende i stand til at udvikle deres egen automatiserede strategier for det populære MT4 handelsplatform.
  • FxPro SuperTrader. En revolutionerende investeringsplatform hvor handlende kan investere i strengt testet, risikovurderet strategier af handelsledere.
“FxPro er blevet anerkendt for deres hårde arbejde i 2013 og det er fantastisk at se dem vinde deres fortjente Bedste FX Mægler pris ved dette års Shares magazine Awards prisudgivelse. Deres rigdom af innovative handelsværktøjer tjener en bred tilskuerskare af handlende og investorer, især dem som søger efter at handle på FX markeder.” Michael Boydell, Administrerende Direktør for MSM Media Ltd.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser