info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Jim Sutcliffe Udnævnt Formand

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er meddeler i dag udnævnelsen af Jim Sutcliffe som ikke-administrerende formand. Han indtræder i rollen i juni 2010.

Jim Sutcliffe medbringer en velfærd af international erfaring optjent over 30 år hos nogle af de ledende navne på markedet. Han tilsluttede sig Prudential som en aktuar i 1976 og har haft et utal af senior roller i England og i deres amerikanske datterselskaber, der kulminerede i CEO for Prudential England fra 1994 til 1997. Han var også næstformand fra 1997 til 1999 hos Liberty International plc, nu Capital Shopping Centres Group plc, en af Englands ledende oplistede ejendomsvirksomheder i FTSE 100.

Jim Sutcliffe tidligere CEO for Old Mutual PLC

Senest var Mr. Sutcliffe CEO for Old Mutual plc fra begyndelsen af 2001 til midt-2008. I hans rolle med at føre tilsyn med FTSE 100 international livsforsikringsselskab og kapitalforvaltningsselskab, var han ansvarlig for at øge virksomhedens vækst internationalt udover Asien, Europa og USA, så vel som at styrke den Sydafrikanske forsikrings- og bankvirksomhed.

Jim Sutcliffe er på nuværende tidspunkt Senior Rådgiver for CVC Capital Partners, en ikke-administrerende direktør for Lonmin plc og Sun Life Canada, og Direktør for Finansrapporteringsrådet, så vel som deler Standard Aktuariel Bestyrelse. Han er også Direktør for Nelson Mandelas Arvsfond (UK).p>

Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro kommenterede,

“FxPro er glade for at foretage denne vigtige aftale. Vi ser frem til at byde Jim velkommen til vores team og udnytte og drage fordel af hans brede erfaring for vores virksomhed på et tidspunkt med spændende vækst og udvikling. 2010 former sig til at være et spændende år og jeg er ikke i tvivl om at Jim vil udgøre en betydelig og værdifuld bidrag, mens FxPro fortsætter med at udvikle dets evne til at fuldføre vores mål om at være på første række i dette marked.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser