FxPro Vinder ´Bedste FX Udbyder´ ved 2016 City of London Wealth Management Prisudgivelse

21. april, 2016, London. FxPro er glade for at kunne meddele at de har modtaget ´Bedste FX Udbyder´ pris ved det 2016 City of London Wealth Management prisudgivelse, hvilket gør det til det tredje år i træk, at vi accepterer denne prestigefyldte anerkendelse.

Dette års COLWMA nominerede blev først bestemt af et selvstændigt panel af dommere før individuelle handlende og investorer blev spurgt om at give deres stemmer. Vinderne blev meddelt ved en ceremoni afholdt tirsdag den 12. april ved Guildhall i London, hvor formålet var at anerkende og fejrer kvaliteten af den service tilbudt af nogle af de ledende formue administrerende virksomheder og individuelle i industrien.

Over det sidste år har FxPro investeret meget i forbedring af handelsforhold leveret til handlende, såvel som en berigelse af dets række af produkter, værktøjer og uddannelses servicetjenester, alle med det formål at tilbyde en enestående handelsoplevelse til kunder. Det er derfor især glædeligt at se at vi forbliver den valgte mægler af forex handlende for endnu et år.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Efter et travlt kvartal, hvor vi fokuserede på produktopdateringer og serviceforbedringer, er det en glæde at se at FxPro forbliver den foretrukne og mest pålidelige mægler. Vi velkommer denne pris og fortsætter med at arbejde hårdt på at møde vores kunders efterspørgelse.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser