info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Vinder ´Bedste FX Udbyder´ ved 2016 City of London Wealth Management Prisudgivelse

21. april, 2016, London. FxPro er glade for at kunne meddele at de har modtaget ´Bedste FX Udbyder´ pris ved det 2016 City of London Wealth Management prisudgivelse, hvilket gør det til det tredje år i træk, at vi accepterer denne prestigefyldte anerkendelse.

Dette års COLWMA nominerede blev først bestemt af et selvstændigt panel af dommere før individuelle handlende og investorer blev spurgt om at give deres stemmer. Vinderne blev meddelt ved en ceremoni afholdt tirsdag den 12. april ved Guildhall i London, hvor formålet var at anerkende og fejrer kvaliteten af den service tilbudt af nogle af de ledende formue administrerende virksomheder og individuelle i industrien.

Over det sidste år har FxPro investeret meget i forbedring af handelsforhold leveret til handlende, såvel som en berigelse af dets række af produkter, værktøjer og uddannelses servicetjenester, alle med det formål at tilbyde en enestående handelsoplevelse til kunder. Det er derfor især glædeligt at se at vi forbliver den valgte mægler af forex handlende for endnu et år.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Efter et travlt kvartal, hvor vi fokuserede på produktopdateringer og serviceforbedringer, er det en glæde at se at FxPro forbliver den foretrukne og mest pålidelige mægler. Vi velkommer denne pris og fortsætter med at arbejde hårdt på at møde vores kunders efterspørgelse.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960