info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Vinder ´Bedste FX Udbyder´ ved 2016 City of London Wealth Management Prisudgivelse

21. april, 2016, London. FxPro er glade for at kunne meddele at de har modtaget ´Bedste FX Udbyder´ pris ved det 2016 City of London Wealth Management prisudgivelse, hvilket gør det til det tredje år i træk, at vi accepterer denne prestigefyldte anerkendelse.

Dette års COLWMA nominerede blev først bestemt af et selvstændigt panel af dommere før individuelle handlende og investorer blev spurgt om at give deres stemmer. Vinderne blev meddelt ved en ceremoni afholdt tirsdag den 12. april ved Guildhall i London, hvor formålet var at anerkende og fejrer kvaliteten af den service tilbudt af nogle af de ledende formue administrerende virksomheder og individuelle i industrien.

Over det sidste år har FxPro investeret meget i forbedring af handelsforhold leveret til handlende, såvel som en berigelse af dets række af produkter, værktøjer og uddannelses servicetjenester, alle med det formål at tilbyde en enestående handelsoplevelse til kunder. Det er derfor især glædeligt at se at vi forbliver den valgte mægler af forex handlende for endnu et år.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Efter et travlt kvartal, hvor vi fokuserede på produktopdateringer og serviceforbedringer, er det en glæde at se at FxPro forbliver den foretrukne og mest pålidelige mægler. Vi velkommer denne pris og fortsætter med at arbejde hårdt på at møde vores kunders efterspørgelse.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser