info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Michael Sarris Ikke- Administrerende Direktør

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende detailmægler indenfor FX og CFD´er meddeler i dag at Michael Sarris bliver Ikke-Administrerende Direktør. Han tiltræder stillingen den 1. september 2010.

Michael Sarris medbringer en rigdom af international finansiel erfaring tilegnet over 35 år fra flere vigtige og højprofilsstillinger. I 1972 begyndte han sin karriere indenfor forskningsafdelingen i Central Bank af Cypern, før han bevægede sig videre til Bank af Cypern i 1974 for at arbejde med planlægning og projektanalyse. Han tilsluttede sig World Bank i 1975, hvor han forblev indtil sin pension som en Afdelings Direktør i slutningen af 2004.

I løbet af sin karriere i World Bank har hans arbejde dækket en bred vifte af sektorer i Afrika, Latinamerika og Østasien. Hans ansvarsområder omfattede rådgivning på politikområder for økonomi og social udvikling, skabelse af programmer for strukturreform, overvågning af Bankens landestrategier og udviklingen af økonomipolitiks dialog, mellem banken og de nationale myndigheder fra lande som søgte World Bank assistance.

Udnævnt Finansminister for den Cypriotiske Republik

I september 2005, udnævnte præsidenten af den Cypriotiske Republik ham som finansminister, hvor han forblev som minister indtil regeringsskifte i marts 2008. Under hans fastansættelse forberedte Cypern sig for, og indførte succesfuld Euroen som deres nationale valuta.

Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro kommenterede,

“FxPro er glade for at foretage denne meget vigtige og høj kaliber aftale. Vi ser frem til at byde Michael velkommen til vores team og hans uforlignelige erfaring, der er optjent over en lang og succesfuld karriere hos World Bank og som Finansminister, det vil helt sikkert være en fordel for vores virksomhed på et tidspunkt med spændende vækst og udvikling. Jeg er sikker på at Michael vil udgøre et betydeligt og værdifuld bidrag mens FxPro fortsætter deres udvikling af deres evne til at være genkendelig som verdens foretrukne FX mægler.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser