info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.76% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Nye Aftaler Giver Unik Global Indsigt

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, har i dag annonceret deres aftale med Michael Derks som Strategi Chef og Simon Smith som Økonomi Chef.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, har i dag annonceret deres aftaler med Michael Derks som Strategi Chef og Simon Smith som Økonomi Chef. Disse to aftaler vil give et unikt globalt perspektiv til FxPro og tilbyde kunder en forbedret indsigt og analyse af verdens markeder.

Michael Derks slutter sig til FxPro med 27 års erfaring som en flertals-disciplins investerings- og markeds strateg og økonom. Inden Michael tilsluttede sig FxPro var han Chef Investerings strateg hos Arch Group (en investerings management boutique), og Global Chef for Renteindtægter og FX Strategi hos Commonwealth Bank for Australien i London. Michael har også haft roller som Senior Markeds Strateg og Økonom hos både Nomura International og hos Deutsche Bank og har anselig erfaring på tværs af institution, familie administration, meget høj nettoværdi og detail investorer.

En succesfuld økonom og finansiel markeds strateg, Simon Smith slutter sig til FxPro som Økonomi Chef fra Thomson Reuters, hvor han var ansvarlig for at opbygge en kryds-markeds analyse evne for ny produktudvikling. Han har over 17 års erfaring som en økonom og global finansiel markeds strateg erhvervet som Økonomi Chef og Strateg hos Weavering Capital Ltd, som chef for renteindtægter hos 4Cast Ltd og hos MMS International som Administrerende Analytiker for Europæiske Renteindtægter.

Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro kommenterede,

“FxPro er glade for at have to så erfarne markedseksperter til at slutte sig til vores team på et tidspunkt for spændende vækst for vores virksomhed. Disse senior og høj kaliber aftaler demonstrerer FxPros intention om at udvikle deres forskning og investeringsevner. Den hurtig-bevægende natur af FX markeder sammenlagt med den 24/5 handelsevne for FxPros platform, betyder at det er vigtigt at vi udstyrer vores globale diverse handelsbasis med den bedste information for at foretage informerede investeringsaftaler.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser

Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960