Nye Aftaler Giver Unik Global Indsigt

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, har i dag annonceret deres aftale med Michael Derks som Strategi Chef og Simon Smith som Økonomi Chef.

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global detailmægler indenfor FX og CFD´er, har i dag annonceret deres aftaler med Michael Derks som Strategi Chef og Simon Smith som Økonomi Chef. Disse to aftaler vil give et unikt globalt perspektiv til FxPro og tilbyde kunder en forbedret indsigt og analyse af verdens markeder.

Michael Derks slutter sig til FxPro med 27 års erfaring som en flertals-disciplins investerings- og markeds strateg og økonom. Inden Michael tilsluttede sig FxPro var han Chef Investerings strateg hos Arch Group (en investerings management boutique), og Global Chef for Renteindtægter og FX Strategi hos Commonwealth Bank for Australien i London. Michael har også haft roller som Senior Markeds Strateg og Økonom hos både Nomura International og hos Deutsche Bank og har anselig erfaring på tværs af institution, familie administration, meget høj nettoværdi og detail investorer.

En succesfuld økonom og finansiel markeds strateg, Simon Smith slutter sig til FxPro som Økonomi Chef fra Thomson Reuters, hvor han var ansvarlig for at opbygge en kryds-markeds analyse evne for ny produktudvikling. Han har over 17 års erfaring som en økonom og global finansiel markeds strateg erhvervet som Økonomi Chef og Strateg hos Weavering Capital Ltd, som chef for renteindtægter hos 4Cast Ltd og hos MMS International som Administrerende Analytiker for Europæiske Renteindtægter.

Panagiotis Xydas, Administrerende Direktør for FxPro kommenterede,

“FxPro er glade for at have to så erfarne markedseksperter til at slutte sig til vores team på et tidspunkt for spændende vækst for vores virksomhed. Disse senior og høj kaliber aftaler demonstrerer FxPros intention om at udvikle deres forskning og investeringsevner. Den hurtig-bevægende natur af FX markeder sammenlagt med den 24/5 handelsevne for FxPros platform, betyder at det er vigtigt at vi udstyrer vores globale diverse handelsbasis med den bedste information for at foretage informerede investeringsaftaler.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser