info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Ny MT4 WebTrader Platform Tilgængelig Hos FxPro

29. august 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har lige netop lanceret deres eget navnebeskyttet browserbaseret handelsplatform som sætter kunder i stand til at handle ved at bruge deres MT4 konti. Ved kun at logge ind på FxPro WebTrader med deres FxPro Direct login detaljer, kan kunder få adgang til alle deres MT4 konti, rigtige og demo, og nemt skifte mellem dem uden at skulle bekræfte autoriseringen igen og igen eller genindlæse siden.

Bygget i den sidste nye HTML5 teknologi, er den nye FxPro WebTrader nemmere at anvende og hurtigere en de fleste andre browserbaserede platforme. Dette betyder at latenthed er særlig lavt, hvilket yder kunder den bedst mulige handelsoplevelse fra overalt i verden.

I forhold til funktionalitet, er et helt ny diagram platform blevet bygget med kraftige tegneværktøjer og et overflod af indikatorer. Den udvidet diagrampakke tillader også kunder at kunne handle og administrere ordrer direkte fra diagrammet.

“Ved at lytte til vores kunder og bruge deres tilbagemelding, er vi glade for at kunne levere et produkt som tilbyder alle de fordele der er ved MT4 platformen, men med en ekstra tilføjet funktionalitet og den hurtige udførsel, som du forventer af en computer platform. Ved at størstedelen af vores kunder bruger MT4 for forex handel, giver denne nye browserbaserede platform dem evnen til at handle så sikkert og pålideligt som de normalt ville gøre fra enhver enhed med en webbrowser.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960