info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Ny MT4 WebTrader Platform Tilgængelig Hos FxPro

29. august 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har lige netop lanceret deres eget navnebeskyttet browserbaseret handelsplatform som sætter kunder i stand til at handle ved at bruge deres MT4 konti. Ved kun at logge ind på FxPro WebTrader med deres FxPro Direct login detaljer, kan kunder få adgang til alle deres MT4 konti, rigtige og demo, og nemt skifte mellem dem uden at skulle bekræfte autoriseringen igen og igen eller genindlæse siden.

Bygget i den sidste nye HTML5 teknologi, er den nye FxPro WebTrader nemmere at anvende og hurtigere en de fleste andre browserbaserede platforme. Dette betyder at latenthed er særlig lavt, hvilket yder kunder den bedst mulige handelsoplevelse fra overalt i verden.

I forhold til funktionalitet, er et helt ny diagram platform blevet bygget med kraftige tegneværktøjer og et overflod af indikatorer. Den udvidet diagrampakke tillader også kunder at kunne handle og administrere ordrer direkte fra diagrammet.

“Ved at lytte til vores kunder og bruge deres tilbagemelding, er vi glade for at kunne levere et produkt som tilbyder alle de fordele der er ved MT4 platformen, men med en ekstra tilføjet funktionalitet og den hurtige udførsel, som du forventer af en computer platform. Ved at størstedelen af vores kunder bruger MT4 for forex handel, giver denne nye browserbaserede platform dem evnen til at handle så sikkert og pålideligt som de normalt ville gøre fra enhver enhed med en webbrowser.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Marketings Hovedkontor, FxPro Group
Tilbage til alle Pressemeddelelser