info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro fraskriver alle indbetalingsgebyrer på alle betalingsmetoder

Den 8. november 2018, London. I 2018, som en vedvarende del af et engagement til konstant at forbedre vores service, har online mægler FxPro fraskrevet alle indbetalingsgebyrer fra alle betalingsmetoder tilgængeligt.

Den nye politik som trådte i kraft i november 2018, viser virksomhedens dedikation til at investere i implementeringen af ny praksis som forbedrer dets handelsforhold, og samtidig giver handlende en bedre oplevelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“I løbet af det sidste år har FxPro lagt stor energi i at investere for at kunne tilbyde vore kunder de mest sofistikerede teknologier og betalingsmuligheder, som har gjort os i stand til at fraskrive indbetalingsgebyrer og derfor levere den perfekte handelsoplevelse til vores kunder.”

FxPro ser frem til at byde 2019 velkommen og sammen med det adskillige produkt- og serviceforbedringer for endnu et år. Listen af betalingsmetoder tilgængelige her.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser