info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro fraskriver alle indbetalingsgebyrer på alle betalingsmetoder

Den 8. november 2018, London. I 2018, som en vedvarende del af et engagement til konstant at forbedre vores service, har online mægler FxPro fraskrevet alle indbetalingsgebyrer fra alle betalingsmetoder tilgængeligt.

Den nye politik som trådte i kraft i november 2018, viser virksomhedens dedikation til at investere i implementeringen af ny praksis som forbedrer dets handelsforhold, og samtidig giver handlende en bedre oplevelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“I løbet af det sidste år har FxPro lagt stor energi i at investere for at kunne tilbyde vore kunder de mest sofistikerede teknologier og betalingsmuligheder, som har gjort os i stand til at fraskrive indbetalingsgebyrer og derfor levere den perfekte handelsoplevelse til vores kunder.”

FxPro ser frem til at byde 2019 velkommen og sammen med det adskillige produkt- og serviceforbedringer for endnu et år. Listen af betalingsmetoder tilgængelige her.

Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960