info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro fraskriver alle indbetalingsgebyrer på alle betalingsmetoder

Den 8. november 2018, London. I 2018, som en vedvarende del af et engagement til konstant at forbedre vores service, har online mægler FxPro fraskrevet alle indbetalingsgebyrer fra alle betalingsmetoder tilgængeligt.

Den nye politik som trådte i kraft i november 2018, viser virksomhedens dedikation til at investere i implementeringen af ny praksis som forbedrer dets handelsforhold, og samtidig giver handlende en bedre oplevelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“I løbet af det sidste år har FxPro lagt stor energi i at investere for at kunne tilbyde vore kunder de mest sofistikerede teknologier og betalingsmuligheder, som har gjort os i stand til at fraskrive indbetalingsgebyrer og derfor levere den perfekte handelsoplevelse til vores kunder.”

FxPro ser frem til at byde 2019 velkommen og sammen med det adskillige produkt- og serviceforbedringer for endnu et år. Listen af betalingsmetoder tilgængelige her.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro Group
Ilya Holeu
Marketings Hovedkontor, FxPro Group
Tilbage til alle Pressemeddelelser