Online Personal Wealth Awards Anerkender FxPro Som Bedste FX Udbyder

15. juli 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har vundet Bedste FX Udbyder ved the Online Personal Wealth Awards prisudgivelse ved en ceremoni afhold i Canary Wharf, London den 11. juli 2014. Dette er den anden formuepris som 100% FX Agenturmodel mægler har vundet i 2014 i anerkendelse af dets indsats for at støtte handlende i at få mere fortjeneste.

FxPro´s formål er ikke kun at gøre deres kunder til bedre handlende via dets MetaTrader 4 og cTrader platforme, det søger også at tiltrække investorer som søger alsidighed indenfor FX markeder med deres investeringsplatform FxPro SuperTrader*.

“At vinde denne pris er en fantastisk præstation for os efterfuldt af meget hårdt arbejde over det sidste år, og vi er glade for at blive stemt til at være Bedste FX udbyder af the Online Personal Wealth Awards. FxPro er drevet af at se kunder handle med mere fortjeneste, hvilket er grunden til at vi fortsætter med at fremstille produkter og servicetjenester, som er dedikeret til at støtte både FX handlen og længerevarende investorer.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

Stemmer afgivet i den Online Personal Wealth Awards bliver foretaget af investorer på tværs af utallige hjemmesider herunder MoneyAM, Stockmarketwire, Forexwire og DIYinevstor, og er designet til at opmuntre kvalitet og innovation indenfor finansserviceindustrien.

“FxPro har fortjent at vinde Bedste FX Udbyder ved det 2014 Online Personal Wealth Awards prisudgivelse, stemt på af vores brugerbase af investorer. Deres fokus på at afstemme deres interesser med deres kunder, lønner sig for vores brugere og med deres tilpasning af produkter og servicetjenester, fortsætter FxPro med at overskinne konkurrencen. ” Michael Boydell, Administrerende Direktør hos MSM Media Ltd.

* FxPro SuperTrader er kun tilgængelig for kunder hos FxPro Financial Services Limited.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser