Forudbetalt FxPro MasterCard Nu Tilgængelig

- - Denne service er nu blevet afbrudt. - -

10. april 2014, London. FxPro har lanceret deres helt eget forudbetalte kort. FxPro MasterCard er et forudbetalt MasterCard tilgængelig i en af disse tre valutaer (EUR, USD, GBP), designet til at gøre det nemmere for kunder at anvende midler som står på deres FxPro Vault, for betalinger af varer og servicetjenester rundt om i verden.

FxPro Vault er en adskilt beholdning som sætter kunder nemt i stand til at indbetale eller hæve midler på tværs af de utallige konti de måske har, og holder midler adskilt fra MetaTrader 4 (MT4), cTrader eller FxPro SuperTrader platforme. Nu har kunder yderligere fordele ved at forbinde deres midler i deres FxPro Vault til deres FxPro MasterCard.

“Dette er endnu en forbedring til vores vifte af produkter og servicetjenester. Ved at give kunder evnen til direkte at forbinde deres FxPro Vault med et forudbetalt MasterCard, forsyner vi dem med muligheden for øjeblikkeligt at anvende ubehæftede midler på deres konto til betaling af alt, overalt hvor man accepterer MasterCard. Vores mål er at blive den ledende online forex handelsudbyder i verden og for at opnå dette, tror vi at tilbud såsom FxPro MasterCard er vigtige.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

FxPro MasterCard er kun tilgængelig for kunder hos FxPro Financial Services Limited.

Denne service er nu afbrudt.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser