info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Forudbetalt FxPro MasterCard Nu Tilgængelig

- - Denne service er nu blevet afbrudt. - -

10. april 2014, London. FxPro har lanceret deres helt eget forudbetalte kort. FxPro MasterCard er et forudbetalt MasterCard tilgængelig i en af disse tre valutaer (EUR, USD, GBP), designet til at gøre det nemmere for kunder at anvende midler som står på deres FxPro Vault, for betalinger af varer og servicetjenester rundt om i verden.

FxPro Vault er en adskilt beholdning som sætter kunder nemt i stand til at indbetale eller hæve midler på tværs af de utallige konti de måske har, og holder midler adskilt fra MetaTrader 4 (MT4), cTrader eller FxPro SuperTrader platforme. Nu har kunder yderligere fordele ved at forbinde deres midler i deres FxPro Vault til deres FxPro MasterCard.

“Dette er endnu en forbedring til vores vifte af produkter og servicetjenester. Ved at give kunder evnen til direkte at forbinde deres FxPro Vault med et forudbetalt MasterCard, forsyner vi dem med muligheden for øjeblikkeligt at anvende ubehæftede midler på deres konto til betaling af alt, overalt hvor man accepterer MasterCard. Vores mål er at blive den ledende online forex handelsudbyder i verden og for at opnå dette, tror vi at tilbud såsom FxPro MasterCard er vigtige.” Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.

FxPro MasterCard er kun tilgængelig for kunder hos FxPro Financial Services Limited.

Denne service er nu afbrudt.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser