Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpænd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 5,735.00Gennemsnit: 5,863.32
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Begræns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at åbne en låst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennævnte spænd er tilgængelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at ændre de ovennævnte spænd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/RUB valutakombination fokuserer på forholdet mellem to af de største og mest indflydelsesrige økonomier i Europa: Eurozonen og Rusland. Korrelationen mellem de to er ofte svær at forudsige, fordi selv om den finansielle præstation af disse to økonomier er påvirket af mange delte faktorer, er der også et utal af divergente indflydelser der påvirker de relative lande. Bredt handlet udover størstedelen af Europa, og parringen kan være et ekstremt brugbart værktøj for diversificering.

For at tilføje parringen til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!