Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.72% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURRUB - Euro / Russian Ruble

Bytte Kort: -249.815 PointsBytte Lang: -1371.0256 Points
Lav: 53.9800SpÌnd MT5 flydendeHøj: 57.6875
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
03.40 (Local)
Opens in 6h 10m
Tokyo
01.40 (Local)
Opens in 7h 20m
London
17.40 (Local)
Opens in 14h 20m
New York
12.40 (Local)
Opens in 20h 50m

EURRUB Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTraderSpĂŚnd + 0.35$ per 10K handlet
Minimalt: 5,735.00Gennemsnit: 12,333.45
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
BegrĂŚns og Stop Niveau0 points
Udnyttet Margen 1:100 gearing sats) i US Dollar1000 RUB X USDRUB Rate
Minimal kontrakt størrelse1000 EUR (0.01 lots)
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse1000 EUR
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0

*Kun hvis margen niveau > 100%

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Den EUR/RUB valutakombination fokuserer pü forholdet mellem to af de største og mest indflydelsesrige økonomier i Europa: Eurozonen og Rusland. Korrelationen mellem de to er ofte svÌr at forudsige, fordi selv om den finansielle prÌstation af disse to økonomier er püvirket af mange delte faktorer, er der ogsü et utal af divergente indflydelser der püvirker de relative lande. Bredt handlet udover størstedelen af Europa, og parringen kan vÌre et ekstremt brugbart vÌrktøj for diversificering.

For at tilføje parringen til din portefølje, kontakt FxPro i dag.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!