US Cotton No.2 futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
23.38 (Local)
Opens in 10h 12m
Tokyo
22.38 (Local)
Opens in 10h 22m
London
14.38 (Local)
Closes in 1h 52m
New York
09.38 (Local)
Closes in 6h 22m

US Cotton No.2 futures chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Kina, Indien og USA er de tre største bomuldsproducere i verden. Selv om bomuld ikke er en populÌr handel som andre, forbliver det en likvid handel og foretrÌkkes af mange investorer.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 0.32Gennemsnit: 0.40
Minimale Pris Udsving0.01
1 parti størrelse50,000 LB
1 tik vĂŚrdi5.00 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveau0.1

US Cotton No.2 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Cotton_H2020/11/201920/02/202024/02/2020
May 2020#Cotton_K2020/02/202022/04/202024/04/2020
July 2020#Cotton_N2022/04/202022/06/202024/06/2020
October 2020#Cotton_V2022/06/202022/09/202024/09/2020
December 2020#Cotton_Z2022/09/202019/11/202023/11/2020
March 2021#Cotton_H2119/11/202018/02/202122/02/2021
May 2021#Cotton_K2118/02/202122/04/202126/04/2021
July 2021#Cotton_N2122/04/202122/06/202124/06/2021
October 2021#Cotton_V2122/06/202122/09/202124/09/2021
December 2021#Cotton_Z2122/09/202119/11/202123/11/2021
Handelstid (UK tid) Monday - Friday 02:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (07:20 PM - 02:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!