Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.60% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

EURO STOXX 50 Index futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 4031SpÌnd MT5 flydendeHøj: 4133
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.30 (Local)
Opens in 39h 20m
Tokyo
16.30 (Local)
Opens in 40h 30m
London
07.30 (Local)
Opens in 48h 30m
New York
03.30 (Local)
Opens in 54h 0m

EURO STOXX 50 Index futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Euro Stoxx 50 er et frit flydende kapitaliseringsvejet indeks, sporer prĂŚstationen af de 50 ledende virksomheder indenfor Eurozonen.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 3.00Gennemsnit: 3.37
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimale Pris Udsving1
1 parti størrelse10 Index
1 tik vĂŚrdi10 EUR
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveau3

EURO STOXX 50 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#EUR50_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#EUR50_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#EUR50_M2315/03/202314/06/202316/06/2023

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!