Soybean futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.47 (Local)
Opens in 7h 3m
Tokyo
01.47 (Local)
Opens in 7h 13m
London
17.47 (Local)
Opens in 14h 13m
New York
12.47 (Local)
Opens in 20h 43m

Soybean futures chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Den største producent af sojabønner i verden er USA, Brasilien, Paraguay og Argentina, mens de to største importører er Kina og den EuropÌiske Union. Mange investorer drager fordel af den høje likviditet som sojabønners fremtidiges marked oplever.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 1.27Gennemsnit: 1.83
Minimale Pris Udsving0.25
1 parti størrelse5,000 Bushels
1 tik vĂŚrdi12.5 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveau1.00

Soybean Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#SBean_H2027/12/201926/02/202028/02/2020
May 2020#SBean_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#SBean_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
August 2020#SBean_Q2026/06/202029/07/202031/07/2020
September 2020#SBean_U2029/07/202027/08/202031/08/2020
November 2020#SBean_X2027/08/202028/10/202030/10/2020
January 2021#SBean_F2128/10/202028/12/202030/12/2020
March 2021#SBean_H2128/12/202024/02/202126/02/2021
May 2021#SBean_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#SBean_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
August 2021#SBean_Q2128/06/202128/07/202130/07/2021
September 2021#SBean_U2128/07/202127/08/202131/08/2021
November 2021#SBean_X2127/08/202127/10/202129/10/2021
Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!