info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

SMI Index futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
10:11 am (Local)
Closes in 6h 1m
Tokyo
9:11 am (Local)
Closes in 5h 49m
London
1:11 am (Local)
Opens in 6h 49m
New York
8:11 pm (Local)
Opens in 13h 19m

SMI Index futures chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Schweiz 20 er et større indeks som inkluderer de 20 største og mest likvide aktier handlet på tværs af Schweiz. Aktierne inkluderer op til omkring 90% af markedets kapitalisering for alle enheder fra Schweiz og Liechtenstein anført på SIX Schweiz valutamarked.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 4.00Gennemsnit: 4.05
Minimale Pris Udsving1
1 parti størrelseCHF10 * Swi20 Index
1 tik værdiCHF 10.00
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at åbne en låst position *0
Begræns og Stop Niveauspread

SMI Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2019#SWI20_H919/12/201813/03/201915/03/2019
June 2019#SWI20_M913/03/201919/06/201921/06/2019
September 2019#SWI20_U919/06/201918/09/201920/09/2019
December 2019#SWI20_Z918/09/201918/09/201920/12/2019
March 2020#SWI20_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#SWI20_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#SWI20_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#SWI20_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 07:00 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 07:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:08:00 AM UK Time

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Få #SWI20 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart