FTSE 100 Index futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
02.46 (Local)
Opens in 7h 4m
Tokyo
01.46 (Local)
Opens in 7h 14m
London
17.46 (Local)
Opens in 14h 14m
New York
12.46 (Local)
Opens in 20h 44m

FTSE 100 Index futures chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

UK 100 Punkt Indeks, eller FTSE 100, er et markeds kapitaliseringsvejet indeks, der müler prÌstationen af de 100 største britiske virksomheder og giver en reprÌsentation af omkring 81% af landets markeds kapitalisering.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 1.50Gennemsnit: 2.30
Minimale Pris Udsving0.5
1 parti størrelseGBP 10 x FTSE 100 Index
1 tik vĂŚrdiGBP 5.00
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveauspread

FTSE 100 Index Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#UK100_H2018/12/201918/03/202020/03/2020
June 2020#UK100_M2018/03/202017/06/202019/06/2020
September 2020#UK100_U2017/06/202016/09/202018/09/2020
December 2020#UK100_Z2016/09/202016/12/202018/12/2020
March 2021#UK100_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#UK100_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#UK100_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#UK100_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:00 AM UK time)
Closing time of a contract at expiration date: 10:15 AM UK time

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!