Brent Crude Oil futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00SpÌnd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
23.25 (Local)
Opens in 10h 25m
Tokyo
22.25 (Local)
Opens in 10h 35m
London
14.25 (Local)
Opens in 17h 35m
New York
09.25 (Local)
Opens in 24h 5m

Brent Crude Oil futures chart

D1
W1
M1
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

Brent RĂĽolie bestĂĽr af et benchmark for oliepriser blandt EMEA regioner. Brent er bredt anvendt for produktion af benzin, petroleum og diesel.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 0.037Gennemsnit: 0.080
Minimale Pris Udsving0.001
1 parti størrelse1,000 Barrels
1 tik vĂŚrdi1 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**1.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveauspread

Brent Crude Oil Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
January 2020#UKOil_F2029/10/201927/11/201929/11/2019
February 2020#UKOil_G2027/11/201926/12/201930/12/2019
March 2020#UKOil_H2026/12/201929/01/202031/01/2020
April 2020#UKOil_J2029/01/202026/02/202028/02/2020
May 2020#UKOil_K2026/02/202027/03/202031/03/2020
June 2020#UKOil_M2027/03/202028/04/202030/04/2020
July 2020#UKOil_N2028/04/202027/05/202029/05/2020
August 2020#UKOil_Q2027/05/202026/06/202030/06/2020
September 2020#UKOil_U2026/06/202029/07/202031/07/2020
October 2020#UKOil_V2029/07/202026/08/202028/08/2020
November 2020#UKOil_X2026/08/202028/09/202030/09/2020
December 2020#UKOil_Z2028/09/202028/10/202030/10/2020
January 2021#UKOil_F2128/10/202025/11/202030/11/2020
February 2021#UKOil_G2125/11/202028/12/202030/12/2020
March 2021#UKOil_H2128/12/202027/01/202129/01/2021
April 2021#UKOil_J2127/01/202124/02/202126/02/2021
May 2021#UKOil_K2124/02/202129/03/202131/03/2021
June 2021#UKOil_M2129/03/202128/04/202130/04/2021
July 2021#UKOil_N2128/04/202126/05/202128/05/2021
August 2021#UKOil_Q2126/05/202128/06/202130/06/2021
September 2021#UKOil_U2128/06/202128/07/202130/07/2021
October 2021#UKOil_V2128/07/202127/08/202131/08/2021
November 2021#UKOil_X2127/08/202128/09/202130/09/2021
December 2021#UKOil_Z2128/09/202127/10/202129/10/2021
Handelstid (UK tid) Sunday – Thursday: 11:00 PM - 11:00 PM
Friday : 01:00 AM - 10:00 PM
Closes daily between (11:00 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date: 07:30 PM UK Time

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!