Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab pü grund af gearing. 84.60% af alle detail investorer taber penge pü denne udbyder. Overvej om du forstür hvordan CFD´er fungerer og om du har rüd til at tabe dine penge

Nasdaq 100 futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 12727.50SpÌnd MT5 flydendeHøj: 12922.75
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
19.47 (Local)
Opens in 38h 3m
Tokyo
17.47 (Local)
Opens in 39h 13m
London
08.47 (Local)
Opens in 47h 13m
New York
04.47 (Local)
Opens in 52h 43m

Nasdaq 100 futures chart

D1
W1
M1
No chart data
Tidligere prĂŚstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig prĂŚstation.

NASDAQ 100 er et kapitaliseringsvejet indeks som bestür af 107 egenkapitals sikkerhed udstedt af 100 af de største virksomheder anført pü NASDAQ, eksklusive virksomheder fra den finansielle sektor. Indekset er modificeret for at minimere indflydelsen af hvad større virksomheder kan udøve over indekset som et hele.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spĂŚnd
Minimalt: 175.00Gennemsnit: 283.66
Market Hours*Closed Now
Market Hours*Closed Now
Minimale Pris Udsving0.25
1 parti størrelse20 Index
1 tik vĂŚrdi5 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hÌve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at ĂĽbne en lĂĽst position *0
BegrĂŚns og Stop Niveau75

Nasdaq 100 Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
December 2022#US100_Z2214/09/202214/12/202216/12/2022
March 2023#US100_H2314/12/202215/03/202317/03/2023
June 2023#US100_M2315/03/202314/06/202316/06/2023
September 2023#US100_U2314/06/202313/09/202315/09/2023
December 2023#US100_Z2313/09/202313/12/202315/12/2023

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Spænd udbudt er en refleksion af det tidsvejet gennemsnit fra kl. 09:00 – 21:00 (GMT) for perioden for 01/04/2020 - 30/06/2020. Selv om FxPro forsøger at levere konkurrencedygtige spænd gennem alle handelstimer, bør kunder bemærke, at disse kan variere og er underlagt de underliggende markedsforhold. Ovennævnte er kun for vejledende formål. Kunder bliver anbefalet at tjekke vigtige nyhedsannonceringer på vores Økonomiske Kalender, hvilket blandt andet kan resultere i spredningen af spænd.

De ovennÌvnte spÌnd er tilgÌngelige under normale valutahandelsforhold. FxPro har retten til at Ìndre de ovennÌvnte spÌnd i forhold til markedsforhold, som per ´Forretningsbetingelser´.

Begynd Handel Nu eller Try Demo Account

Practise like a Pro!