info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 79.58% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.52% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Wheat futures

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
7:55 pm (Local)
Opens in 13h 55m
Tokyo
5:55 pm (Local)
Opens in 15h 5m
London
8:55 am (Local)
Closes in 7h 35m
New York
3:55 am (Local)
Opens in 5h 35m

Wheat futures chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.75Gennemsnit: 0.99
Minimale Pris Udsving0.25
1 parti størrelse5,000 Bushels
1 tik værdi12.5 USD
Minimal kontrakt størrelse0.01 lot
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 lot
Anvendt margen per 1 parti**2.00%
Margen krav for at åbne en låst position *0
Begræns og Stop Niveau1.50

Wheat Futures Calendar

MonthTickerStart TradingTrading only for closing positionsExpiration date
March 2020#Wheat_H2027/11/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Wheat_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Wheat_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
September 2020#Wheat_U2026/06/202027/08/202031/08/2020
December 2020#Wheat_Z2027/08/202025/11/202030/11/2020
March 2021#Wheat_H2125/11/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Wheat_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Wheat_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
September 2021#Wheat_U2128/06/202127/08/202131/08/2021
December 2021#Wheat_Z2127/08/202124/11/202130/11/2021

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 07:20 PM
Closes daily between (01:45 PM - 02:30 PM & 07:20 PM - 01:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:07:20 PM UK Time

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Margen anvendelig for volumen op til 50 partier. Venligst henvises der til Fremtidige Gearingsinformation for større volumener

Få #Wheat handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart