info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 70.25% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 75.56% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FTSE ASE Large Cap index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
08:55 (Local)
Opens in 24h 55m
Tokyo
06:55 (Local)
Opens in 26h 5m
London
21:55 (Local)
Opens in 34h 5m
New York
17:55 (Local)
Opens in 39h 35m

FTSE ASE Large Cap chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

Grækenland25 er et aktie indeks som sporer værdien af 25 af de største virksomheder handlet på det Athenske aktie valutamarked. Det inkluderer virksomheder så som Aegean Airlines, Coca-Cola og AlphaBank.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTrader
Minimalt: 10.00Gennemsnit: 10.01
MT4, MT5 Anvendt margen (Gearing) **1.00% (1:100)
cTrader Anvendt margen (Gearing)2.00% (1:50)
Minimal kontrakt størrelse1.0 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1.0 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 HKD
Margen krav for at åbne en låst position *0
Spænd min. 10.00
Spænd Gennemsnit11.34
Begræns og Stop Niveau1 EUR

Handelstid (UK tid) 08:30 AM - 3:20 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Venligst bemærk at de ovennævnte instrumenter er underlagt Dynamisk Gearing. Venligst henvises der til følgende Specifikationsside for yderligere information.

Få #Greece25 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart