info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FTSE 100 index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
05:28 (Local)
Opens in 4h 22m
Tokyo
04:28 (Local)
Opens in 4h 32m
London
20:28 (Local)
Opens in 11h 32m
New York
15:28 (Local)
Closes in 0h 32m

FTSE 100 chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

FTSE 100 Indekset er et markeds kapitaliseringsvejet indeks som måler præstationen af de 100 største britiske virksomheder, og repræsenterer omkring 81% af den britiske markedskapitalisering.

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
MT5
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 1.00Gennemsnit: 1.58
MT4, MT5 Anvendt margen (Gearing) **0.20% (1:500)
cTrader Anvendt margen (Gearing)2.00% (1:50)
Minimal kontrakt størrelse1.0 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1.0 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0
Spænd min. 0.70
Spænd Gennemsnit1.27
Begræns og Stop Niveauspread

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 01:00 AM - 09:00 PM
(Closes daily between 09:00 PM - 01:00 AM UK time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Venligst bemærk at de ovennævnte instrumenter er underlagt Dynamisk Gearing. Venligst henvises der til følgende Specifikationsside for yderligere information.

Få #UK100 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart