info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 79.58% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.52% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FTSE 250 index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
9:24 pm (Local)
Opens in 12h 26m
Tokyo
7:24 pm (Local)
Opens in 13h 36m
London
10:24 am (Local)
Closes in 6h 6m
New York
5:24 am (Local)
Opens in 4h 6m

FTSE 250 chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

UKmid250 er et aktie indeks som består af 101. – 350. virksomheder anført på Londons aktie valutamarked.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTrader
Minimalt: 29.05Gennemsnit: 29.70
MT4, MT5 Anvendt margen (Gearing) **1.00% (1:100)
cTrader Anvendt margen (Gearing)2.00% (1:50)
Minimal kontrakt størrelse1.0 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1.0 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 GBP
Margen krav for at åbne en låst position *0
Spænd min. 29.70
Spænd Gennemsnit30.05
Begræns og Stop Niveauspread

Handelstid (UK tid) 08:00 AM - 04:30 PM
(Closes daily between 04:30 PM - 08:00 AM UK Time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Venligst bemærk at de ovennævnte instrumenter er underlagt Dynamisk Gearing. Venligst henvises der til følgende Specifikationsside for yderligere information.

Få #UKmid250 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart