info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Dow Jones Industrial Average index

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
00:14 (Local)
Opens in 9h 36m
Tokyo
23:14 (Local)
Opens in 9h 46m
London
15:14 (Local)
Opens in 16h 46m
New York
10:14 (Local)
Opens in 23h 16m

Dow Jones Industrial Average chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.

US Punkt Indeks, eller Dow Jones 30 Indeks, er et prisvejet benchmark indeks, som måler præstationerne af 30 af de største amerikanske virksomheder, de fleste er anført på New Yorks Aktie Valutamarked.

Handels Forhold

Platform
cTrader
cTrader
MT4
MT5
Udførsel
Markeds Udførsel
Markeds Udførsel
cTrader
Minimalt: 1.80Gennemsnit: 3.23
MT4, MT5 Anvendt margen (Gearing) **0.20% (1:500)
cTrader Anvendt margen (Gearing)2.00% (1:50)
Minimal kontrakt størrelse1.0 Index
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1.0 Index
Værdi per 1 Indeks punkt1 USD
Margen krav for at åbne en låst position *0
Spænd min. 1.80
Spænd Gennemsnit3.28
Begræns og Stop Niveauspread

Handelstid (UK tid) Sunday - Friday: 11:00 PM - 10:00 PM
(Closes daily between 09:15 PM - 09:30 PM & 10:00 PM - 11:00 PM UK time)

*Kun hvis margen niveau > 100%

** Venligst bemærk at de ovennævnte instrumenter er underlagt Dynamisk Gearing. Venligst henvises der til følgende Specifikationsside for yderligere information.

Få #US30 handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart