info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Adidas AG share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
4:48 pm (Local)
Opens in 17h 2m
Tokyo
3:48 pm (Local)
Opens in 17h 12m
London
7:48 am (Local)
Opens in 0h 12m
New York
2:48 am (Local)
Opens in 6h 42m

Adidas AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.22Gennemsnit: 0.34
Kursticker#Adidas
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 EUR
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 EUR
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at kunne invitere vores kunder til at investere i sportstøjsbossen Adidas. Etableret i 1920, og Adidas er vokset til at blive en af de ledende designer- og detailhandler af atletisk udstyr og produkter verden over. De betjener 2913 butikker på tværs af kloden, og mærket kan prale af millioner af internationale entusiaster, og hævder at have en ledende position i sportsdetail sektoren. Tilføj den til din portefølje i dag: handel med Adidas aktier med FxPro.

Få #Adidas handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart