info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Air France – KLM share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
12:15 pm (Local)
Closes in 3h 57m
Tokyo
11:15 am (Local)
Closes in 3h 45m
London
3:15 am (Local)
Opens in 4h 45m
New York
10:15 pm (Local)
Opens in 11h 15m

Air France – KLM live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.04Gennemsnit: 0.10
Kursticker#Airfrance
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 EUR
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 EUR
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi begejstret over at kunne tilbyde vores kunder muligheden for at investere i flyselskabsmonsteret Air France. Etableret i 1919 og Frankrigs mest blomstrende flyselskab, der er vokset markant over det sidste århundrede, og i dag transporterer de millioner af passagerer hvert år. Betjener gennem fem større segmenter – passager netværk, fragt, vedligeholdelse, Transavia og andre – de transporterer varer og pendlere udover alt på kloden. Handel Air France med FxPro.

Få #Airfrance handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart