info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

BNP Paribas SA share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.01 (Local)
Opens in 15h 49m
Tokyo
17.01 (Local)
Opens in 15h 59m
London
09.01 (Local)
Closes in 7h 29m
New York
04.01 (Local)
Opens in 5h 29m

BNP Paribas SA live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.09Gennemsnit: 0.14
Kursticker#BNPParibas
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 EUR
Minimal kontrakt størrelse1 share
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 EUR
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at tilbyde vores kunder muligheden for at investere i bankvirksomhedsmonsteret BNP Paribas. Etableret i 1848, og BNP Paribas er en ældre parisisk institution, leverer bankvirksomhed og finansielle servicetjenester til kunder på tværs af kloden. Specialiseret i detail bankvirksomhed, tilbyder virksomheden alt fra aktuel kontostyring til mere obskure servicetjenester så som statsgæld. Styret med intelligens, indbringende, og stabil, dette kunne blive en ideel tilføjelse til din portefølje. Handel BNP Paribas aktier med FxPro.

Få #BNPParibas handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart