info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Comcast Corporation share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
18.46 (Local)
Opens in 15h 4m
Tokyo
17.46 (Local)
Opens in 15h 14m
London
09.46 (Local)
Closes in 6h 44m
New York
04.46 (Local)
Opens in 4h 44m

Comcast Corporation live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.09Gennemsnit: 0.09
Kursticker#Comcast
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 USD
Minimal kontrakt størrelse1 share
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at kunne tilbyde dig muligheden for at investere i mediemonsteret Comcast. Som en af de ledende medie-og teknologivirksomheder verden over, leverer Comcast alt fra hurtigt internet til online reklameservice tjenester, broadcast netværker, animerede film, og temaparker under deres udvidet paraply. Etableret i 1963 og tilbyder dens investorer over halvtreds års succes at læne sig opad sammen med flotte overskud og pæne afkast. Fremadtænkende, initiativrige og innovative, Comcast kan udgøre den perfekte tilføjelse til din portefølje. Handel med Comcast aktier hos FxPro.

Få #Comcast handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart