info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Commerzbank AG share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
1:42 pm (Local)
Closes in 2h 30m
Tokyo
11:42 am (Local)
Closes in 3h 18m
London
2:42 am (Local)
Opens in 5h 18m
New York
9:42 pm (Local)
Opens in 11h 48m

Commerzbank AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.03Gennemsnit: 0.07
Kursticker#Commerzbnk
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 EUR
Minimal kontrakt størrelse1 share
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 EUR
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Hos FxPro er vi stolte af at invitere vores kunder til at investere i den tyske bankvirksomhedsgigant Commerzbank AG. Etableret i 1870, og Commerzbank Ag har spenderet 145 år på toppen af den finansielle verden, og tilbyder i dag bankvirksomhed og kapitalmarkeds servicetjenester til millioner af private- og virksomhedskunder fra overalt på tværs af kloden. Hovedkontoret er i Frankfurt, og betjener omkring 1100 afdelinger og 90 rådgivningscentre, servicerer en loyal kundebase år efter år. Tilføj til din portefølje i dag: handel Commerzbank AG aktier med FxPro.

Få #Commerzbnk handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart