info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Costco Wholesale Corporation share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
5:08 pm (Local)
Opens in 16h 42m
Tokyo
3:08 pm (Local)
Opens in 17h 52m
London
7:08 am (Local)
Opens in 0h 52m
New York
2:08 am (Local)
Opens in 7h 22m

Costco Wholesale Corporation live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.59Gennemsnit: 0.74
Kursticker#Costco
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 USD
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi begejstret over at kunne præsentere vores kunder for muligheden for at investere i detailgiganten Costco Corp. Som en virksomhed specialiseret i kun-for-medlemskabs varehuse, tilbyder Costco Corp dens kunder eksklusiv adgang til en række af varer til gode konkurrencedygtige priser. De har varehuse udover hele verden, fra USA til Puerto Rico, Britannien, Japan og selv Taiwan. Etableret i 1976, og er vokset eksponentielt i løbet af de sidste fire årtier, og tilbyder i dag dens investorer pæne afkast, imponerende overskud, og en initiativrig tilgang til øgning af værdien af dine aktier. Bliv en del af det i dag: handel med Costco Corp aktier hos FxPro.

Få #Costco handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart