info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

HP Inc share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
9:09 am (Local)
Opens in 0h 41m
Tokyo
8:09 am (Local)
Opens in 0h 51m
London
12:09 am (Local)
Opens in 7h 51m
New York
7:09 pm (Local)
Opens in 14h 21m

HP Inc live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.05Gennemsnit: 0.07
Kursticker#HPackard
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 USD
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at tilbyde vores kunder chancen for at investere i teknologigiganten Hewlett Packard. Etableret i 1939, Hewlett Packard er vokset eksponentielt i løbet af de sidste syv et halvt årti, og i dag omfatter deres produkter alt fra software pakker til forbrugere, til forbruger-computere, regeringsteknologi, printere, routere, og andet, og de supplerer til et utal af forskellige sektorer. Med 76 års succes på bordet, tilbyder de investorer en stabil præstation, lukrativ forsteneste og pæne afkast. Handel med Hewlett Packard aktier hos FxPro.

Få #HPackard handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart