info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Intel Corporation share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
6:20 pm (Local)
Opens in 15h 30m
Tokyo
4:20 pm (Local)
Opens in 16h 40m
London
8:20 am (Local)
Closes in 8h 10m
New York
3:20 am (Local)
Opens in 6h 10m

Intel Corporation live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.07Gennemsnit: 0.09
Kursticker#Intel
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 USD
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at tilbyde vores kunder en spændende mulighed for at investere i digital teknologimarkedslederen the Intel Corp. Som en nøgledesigner og fremstiller af platforme på tværs af kloden, lancerer the Intel Corp alt fra notebooks til smartphones, trådløst forbindelsesprodukter, mikroprocessorer, chip sæts og meget mere. Etableret i 1968, og har nydt næsten fem årtier med solid succes, og i dag tilbyder de investorer en stabil omsætning, lukrativ fortjeneste, og pålidelig omsætning år efter år. Handel med Intel Corp. aktiver med FxPro i dag.

Få #Intel handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart