info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

JPMorgan Chase & Co share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
10:07 am (Local)
Closes in 6h 5m
Tokyo
9:07 am (Local)
Closes in 5h 53m
London
1:07 am (Local)
Opens in 6h 53m
New York
8:07 pm (Local)
Opens in 13h 23m

JPMorgan Chase & Co live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.39Gennemsnit: 0.42
Kursticker#JPMorgan
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 USD
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at tilbyde dig chancen for at investere i finansgiganten JP Morgan. Etableret i 1799, er denne 216 årige gamle Enterprise en af de mest udholdende kommercielle succeser i menneskehedens historie, ligeså prominent internationalt i dag som det nogen sinde har været. Med tilbud inkluderende både virksomheds-og investeringsbankning, kapitals forvaltning, egenkapitals lån, og meget mere, er de en mester i deres kunst, og de viser en fortsat fortjeneste, fænomenal omsætning, og pålidelige afkast. Hvis du søger en investering i et bankkraftcenter, så er JP Morgan ideel. Handel med JP Morgan aktier hos FxPro.

Få #JPMorgan handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart