info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

London Stock Exchange Group PLC share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
19.04 (Local)
Opens in 14h 46m
Tokyo
18.04 (Local)
Opens in 14h 56m
London
10.04 (Local)
Closes in 6h 26m
New York
05.04 (Local)
Opens in 4h 26m

London Stock Exchange Group PLC live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.08Gennemsnit: 0.12
Kursticker#LondonExch
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 GBP
Minimal kontrakt størrelse1 share
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 GBP
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi begejstret over at kunne tilbyde vores kunder chancen for at investere i finansmarkedsgiganten the London Stock Exchange. Som en hovedsøjle i den finansielle arenas markedsinfrastruktur på tværs af kloden, er the London Stock Exchange en primær figur i investeringsverdenen. Etableret i 1698, og denne gamle institution har 317 års handelstriumfer under dets bælte, en historie af lukrativ indtjening, og en logbog fuld af pålidelige afkast. Hvis du leder efter den perfekte erhvervelse til din portefølje, så kan denne være en for dig. Handel London Stock Exchange aktier med FxPro

Få #LondonExch handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart