info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Siemens AG share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
9:26 am (Local)
Opens in 0h 24m
Tokyo
8:26 am (Local)
Opens in 0h 34m
London
12:26 am (Local)
Opens in 7h 34m
New York
7:26 pm (Local)
Opens in 14h 4m

Siemens AG live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.24Gennemsnit: 0.24
Kursticker#Siemens
Anvendt margen per 1 aktie4.0% (more info)
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 EUR
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 EUR
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 08:01 AM - 04:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Handel CFC´er på aktier af #Siemens med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er på aktier af #Siemens og +155 andre globale virksomheder fra USA, UK, Frankrig og Tyskland). Aktie CFD´er kan blive handlet på FxPro MT4 platform, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse og med fastlagte eller flydende spænd, alt efter kontotype. Ved at vælge at handle CFD´er på aktier med FxPro, vil du drage fordel af smalle spænd og faste ordre udførelser. Handel aktiers CFD´er med FxPro, der også er kommissionsfri.

Hvis du har nogle spørgsmål om handel af aktier af Siemens AG, eller andre virksomheder med FxPro, venligst kontakt vores kundeservice.

Få #Siemens handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart