info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Unilever PLC share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
3:06 pm (Local)
Closes in 1h 6m
Tokyo
2:06 pm (Local)
Closes in 0h 54m
London
6:06 am (Local)
Opens in 1h 54m
New York
1:06 am (Local)
Opens in 8h 24m

Unilever PLC live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.80Gennemsnit: 1.01
Kursticker#Unilever
Anvendt margen per 1 aktie4% up to 2,000 Shares
Begræns og Stop Niveau4
1 tik værdi per aktie0.005 GBP
Minimal kontrakt størrelse10 shares
Anvendt margen per kontrakt0.04*(No. of shares)*(Equity Market Price)
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.005 GBP
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse1 share
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 8:01 AM - 4:30 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Handel CFD´er på aktier på #Unilever med FxPro.

FxPro tilbyder CFD´er på aktier #Unilever og +155 andre globale virksomheder i USA, UK, Frankrig og Tyskland. Aktiers CFD´er kan handles på FxPro MT4 platform, med Øjeblikkelige og Markeds Udførelse og med faste og flydende spænd, afhængig af kontotype. Ved at vælge at handle CFD´er på aktier med FxPro, vil du drage fordel af smalle spænd og fast ordreudførelse. Handel aktiers CFD´er med FxPro, der er heller ingen kommissionsgebyr.

Hvis du har nogle spørgsmål til at handle aktier på UNILEVER PLC eller andre virksomheder med FxPro, venligst kontakt vores Kundeservice.

Få #Unilever handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart