info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Visa Inc share price

Bytte Kort: 0 PointsBytte Lang: 0 Points
Lav: 0.00Spænd MT4 flydendeHøj: 0.00
Globalt Aktie Udvekslings Sessions Tider
Sydney
12:37 pm (Local)
Closes in 3h 35m
Tokyo
10:37 am (Local)
Closes in 4h 23m
London
1:37 am (Local)
Opens in 6h 23m
New York
8:37 pm (Local)
Opens in 12h 53m

Visa Inc live chart

D1
W1
M1
Tidligere præstation er ikke en garanti eller forudsigelse af fremtidig præstation.
Note: Price data indicated above may be delayed by 15 minutes

Handels Forhold

Platform
MT4
MT4
Udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Øjeblikkelig udførsel
Markeds Udførsel
MT4Flydende spænd
Minimalt: 0.22Gennemsnit: 0.24
Kursticker#Visa
Begræns og Stop Niveau0.04
1 tik værdi per aktie0.01 USD
Minimal kontrakt størrelse1 share
KommissionNo
Minimale Pris Udsving0.01 USD
Minimale skridt for at hæve kontrakt størrelse0.01 * (Size of 1 lot) * (Equity market price)
Margen krav for at åbne en låst position *0
Maksimale Handels Størrelse1000
Maksimale eksponering per aktie per konto, USD100 000

Handelstid (UK tid) Monday - Friday: 02:31 PM - 09:00 PM

*Kun hvis margen niveau > 100%

Her hos FxPro er vi glade for at kunne tilbyde vores kunder chancen for at investere i kongen over elektroniske betalinger: Visa Inc. Som den ledende leverandør af betalingsteknologi og produkter verden over, er Visa Inc. involveret i autorisation, klargørelse, og behandling af betalingsaktioner mellem detailhandel og forbrugere på tværs af kloden. En af de mest kendte mærker i verden, og kan prale af en stabil historik af succes, en protokol for lukrativ fortjeneste og pålidelige afkast for investorer. Handel med Visa Inc. aktier hos FxPro.

Få #Visa handelsideer

Få daglige handels signaler på:
  • Aktier/Indekser
  • Valutahandel
  • Guld/Olie
Trading CentralDrives af
HandelsCentral
Registrer nu
Chart