info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission; this translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro Virksomheds Sociale Ansvarlighed

Virksomheds Sociale Ansvarlighed er en af hovedformålene for FxPros mission. Vi er aktivt involveret i flere registreret velgørenhedsorganisationer og stræber efter at gøre en forskel for mennesker i nød. Gennem vores CSR initiativer, opmuntrer og støtter FxPro ikke kun aktivt højere livskvalitet, men også bedre uddannelse og ernæring.

Støtte og Bidrag

Som en global virksomhed med en diverse, multietnisk arbejdskraft, tror vi på at indflydelsen af vores velgørenhedsarbejde er langt større, når vi giver vores ansatte tilladelse til at støtte velgørenhed som de selv vælger. Vi arbejder hårdt på at skabe stærke, vedholdende forhold mellem virksomheden og de samfund vi arbejder med. Som et resultat, er FxPro nu involveret i en bred vifte af velgørenhed og har for nyligt lovet støtte til UNICEF, Røde Kors, lokale og internationale hospitaler, plejefaciliteter og velgørende indsamlingsarrangementer.

For os betyder Virksomheds Sociale Ansvarlighed, at man opererer på en etisk måde, minimere vores miljøpåvirkning, behandler vores ansatte og partnere retfærdigt og udfylder vores rolle som en ansvarlig virksomhedsenhed.

Etik og Forretningsadfærd

I vores tilgang til forretning sikrer vi, at vores arbejde bliver udført ifølge de højeste etiske standarder. Virksomheden handler i overensstemmelse med al eksisterende lovgivning, regulering og politikker for praksis i de territorier som vi opererer i.

Vi forventer af vores folk at de opretholder vores etiske standarder og arbejder i overensstemmelse med vores politikker. Der er en selv-certificerings proces, som alle ansatte er underlagt at overholde med dets betingelser for adfærd og etik. Udover det må all ansatte overholde følgende politikker: Interessekonflikter, transaktioner med nærtstående parter og Whistleblowing.

De politikker pålagt FxPro møder den højeste standard af lovmæssige og juridiske krav og er tilpasset globalt på tværs af koncernen.

Ansatte bliver opfordret til at støtte og deltage i samfundsaktiviteter. Ved at opmuntre vores folk til at arbejde med velgørenhed af eget valg i stedet for velgørenhed valgt af virksomheden, så tror vi at det kan maksimere vores samlet velgørenhedsindsats som et hele, mens det giver vores ansatte en større tilfredshed.

Samfunds Aktiviteter

FxPro opmuntrer aktivt dets folk at være engageret i samfundsudvikling. Vi er lige så bevidste om Virksomhedens Sociale Ansvarlighed som vi er om vores produkter og servicetjenester.

Vores ansatte er hjertet af vores operation og vi er engageret i at sikre at alle vores ansatte oplever et fair og respektfuldt arbejdsmiljø.

FxPros Human Ressource politik ved første øjekast

  • Ingen diskrimination og samme muligheder politik
  • Fleksibel arbejdspolitik for ansatte med børn/voksnes plejeansvarlighed
  • Supplerende ferie til undervisningsformål for juniorpersonale
  • Sponsorater og støtte til arbejdsrelateret uddannelse (herunder juridisk og økonomiske kvalifikationer)
Vi har en dyb forståelse af vores indflydelse af miljøet. Hos FxPro er vores mål at minimere vores kultstofspor ved at rejse opmærksomhed omkring det og tage opnåelige skridt hen imod reducering af energiforbrug og affald fra vores daglige operationer.

Her er blot et par enkle initiativer som vi har introduceret for reducere vores miljøpåvirkning:

  • Genbrug og organisk affalds skraldespande i køkkenområder
  • Genbrug af mobiltelefoner, computere, fluorescerende lys og batterier
  • Anvendelse af energibesparende pærer og timer/sensorlys
  • Anvendelse af telekonferencer for at reducerer behovet for rejseaktivitet.

Tidligere Velgørenheds Begivenheder

Butterfly Ball Monaco

In 2019, FxPro sponsored the “Butterfly Ball Monaco”, a Charity Gala Dinner organised by the Caudwell Children. This organisation acts as a safety net for families who are unable to gain the vital help that they need. We fully support the goal of helping to transform the lives of disabled children across the UK.

Studenterklub Kings Universitet, London

FxPro sponsorede studenterklubben, Kings Universitet London i 2017.

Andreas Chasikos Mænds Lerdue Skydning

FxPro er stolte af at kunne sponsorere Cyperns Sportskydere, Andreas Chasikos, i 2016 og 2017.

Vis alle begivenheder