FxPro Virksomheds Sociale Ansvarlighed

Virksomheds Sociale Ansvarlighed er en af hovedformålene for FxPros mission. Vi er aktivt involveret i flere registreret velgørenhedsorganisationer og stræber efter at gøre en forskel for mennesker i nød. Gennem vores CSR initiativer, opmuntrer og støtter FxPro ikke kun aktivt højere livskvalitet, men også bedre uddannelse og ernæring.

Støtte og Bidrag

Som en global virksomhed med en diverse, multietnisk arbejdskraft, tror vi på at indflydelsen af vores velgørenhedsarbejde er langt større, når vi giver vores ansatte tilladelse til at støtte velgørenhed som de selv vælger. Vi arbejder hårdt på at skabe stærke, vedholdende forhold mellem virksomheden og de samfund vi arbejder med. Som et resultat, er FxPro nu involveret i en bred vifte af velgørenhed og har for nyligt lovet støtte til UNICEF, Røde Kors, lokale og internationale hospitaler, plejefaciliteter og velgørende indsamlingsarrangementer.

For os betyder Virksomheds Sociale Ansvarlighed, at man opererer på en etisk måde, minimere vores miljøpåvirkning, behandler vores ansatte og partnere retfærdigt og udfylder vores rolle som en ansvarlig virksomhedsenhed.

Etik og Forretningsadfærd

I vores tilgang til forretning sikrer vi, at vores arbejde bliver udført ifølge de højeste etiske standarder. Virksomheden handler i overensstemmelse med al eksisterende lovgivning, regulering og politikker for praksis i de territorier som vi opererer i.

Vi forventer af vores folk at de opretholder vores etiske standarder og arbejder i overensstemmelse med vores politikker. Der er en selv-certificerings proces, som alle ansatte er underlagt at overholde med dets betingelser for adfærd og etik. Udover det må all ansatte overholde følgende politikker: Interessekonflikter, transaktioner med nærtstående parter og Whistleblowing.

De politikker pålagt FxPro møder den højeste standard af lovmæssige og juridiske krav og er tilpasset globalt på tværs af koncernen.

Ansatte bliver opfordret til at støtte og deltage i samfundsaktiviteter. Ved at opmuntre vores folk til at arbejde med velgørenhed af eget valg i stedet for velgørenhed valgt af virksomheden, så tror vi at det kan maksimere vores samlet velgørenhedsindsats som et hele, mens det giver vores ansatte en større tilfredshed.

Samfunds Aktiviteter

FxPro opmuntrer aktivt dets folk at være engageret i samfundsudvikling. Vi er lige så bevidste om Virksomhedens Sociale Ansvarlighed som vi er om vores produkter og servicetjenester.

Vores ansatte er hjertet af vores operation og vi er engageret i at sikre at alle vores ansatte oplever et fair og respektfuldt arbejdsmiljø.

FxPros Human Ressource politik ved første øjekast

  • Ingen diskrimination og samme muligheder politik
  • Fleksibel arbejdspolitik for ansatte med børn/voksnes plejeansvarlighed
  • Supplerende ferie til undervisningsformål for juniorpersonale
  • Sponsorater og støtte til arbejdsrelateret uddannelse (herunder juridisk og økonomiske kvalifikationer)
Vi har en dyb forståelse af vores indflydelse af miljøet. Hos FxPro er vores mål at minimere vores kultstofspor ved at rejse opmærksomhed omkring det og tage opnåelige skridt hen imod reducering af energiforbrug og affald fra vores daglige operationer.

Her er blot et par enkle initiativer som vi har introduceret for reducere vores miljøpåvirkning:

  • Genbrug og organisk affalds skraldespande i køkkenområder
  • Genbrug af mobiltelefoner, computere, fluorescerende lys og batterier
  • Anvendelse af energibesparende pærer og timer/sensorlys
  • Anvendelse af telekonferencer for at reducerer behovet for rejseaktivitet.

Charities & Causes we support

The UN Refugee Agency

In 2022, FxPro donated to the UNHCR, a charity that works with partners on the ground to provide humanitarian assistance to refugees, including food, shelter, medicine, and other lifesaving essentials for displaced communities.

Naked Heart Foundation, London UK

In 2019, 2020 and 2021, FxPro made very substantial donations to the Naked Heart Foundation which is a charity providing support to families with children who have disabilities or special needs, helping to transform and enrich the lives of those affected.

Butterfly Ball Monaco

In 2019, FxPro sponsored the “Butterfly Ball Monaco”, a Charity Gala Dinner organised by the Caudwell Children. This organisation acts as a safety net for families who are unable to gain the vital help that they need. We fully support the goal of helping to transform the lives of disabled children across the UK.

Vis alle begivenheder