info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Virksomhedshandlinger
og Indkomst Kalender

The table below displays any upcoming Earning reports and Dividends for the Stocks and Indices offered through the FxPro Trading Platforms. We recommend checking the calendar prior to trading such assets, and to monitor for any updates relevant to open positions you may have.

Ved kommende virksomhedsindkomstrapporter eller andre (virksomheds) handlinger (samlet, ´virksomhedsbegivenhed´), margenkrav for Aktier og Punkt Indekser kan øges 5 arbejdsdage før virksomhedsbegivenheden og kan påvirke fortsat efter virksomhedsbegivenheden, ifølge FxPros eget skøn.

Bemærk: Den forventede frigivelsesdato for virksomhedsbegivenheder så som virksomhedsindkomstsrapporter er underlagt ændringer uden advarsel. Tider/Datoer i Indkomst Kalender henvis til GMT+2, undtagen hvis andet er angivet.

Under den påvirkede periode, vil nye margenkrav være gældende for alle nye og eksisterende handler. FxPro kunder forbliver fuld ansvarlige for overvågning af margenkrav for deres kontoer såvel som den frie margen forinden, under og efter den påvirkede periode. Som et resultat for ovennævnte, må FxPro kunder forstå og accepterer at dette kan resulterer i at deres konto(er) pådrager sig et margen kald og/eller stopning.

  • Indkomst
  • Aktier Eks.Udbytte*
  • Punkt Indekser Udbytte Justeringer*

  *Værdierne leveret bliver modtaget fra likviditetsudbydere og er underlagt mangler og/eller fejl.