info
Invester ansvarligt. FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 75.54% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.78% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Handel CFD´er på Indekser

Indices

Handel CFD´er på populære indekser fra tværs af Europa, Asien og Amerika.

Average execution time < 11.06 ms

Op til 7000 ordre udført per sekund

Ultralav latenthed datacentre samme beliggenhed

Prisvinder af NDD Udførelse

Alle ordre er udført anonymt med Ingen Håndteringsbord. Op til 2000 ordre bliver udført per sekund, med over 87% af ordrene udført i < 10ms.

Lære mere om vores udføringsmodel

Average execution time < 11.06 ms

Op til 7000 ordre udført per sekund

Ultralav latenthed datacentre samme beliggenhed

Vælg Din Platform

Vi forsyner vores kunder med en bred vifte fra computer, web og mobil handelsplatforme herunder MetaTrader 4, MetaTrader 5, cTrader og FxPro Edge.

devices

Hvad Er Indekser?

Alle indeks er et benchmarks værdi af præstationen af et givent marked eller sektor for økonomien. Værdien af et indeks repræsenterer den sammensatte præstation af alle aktier det består af og er udregnet som et vejet gennemsnit.

Indekser gør dig i stand til at spekulere i et specifikt marked, i modsætning til individuelle aktier og er derfor ekstremt populære hos investorer, der søger at tager positioner på de ændrende formuer af økonomiens sektorer repræsenteret ved Indekser.

An Verden af Muligheder

Trade CFDs on 250+ instruments across a wide range of asset classes from a single trading account.

1   Underlagt vores Ordre Udførelsespolitik.