Invester ansvarligt. Invester ansvarligt.CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 84.69% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge

Økonomi Valutamarkeds Kalender

Hvis du er seriøs omkring at blive en handlende, vil en handelsplan være en vigtig del af din strategi. Find den Økonomiske Kalender i vores FX værktøjer og planlæg dine handler ned til minuttet med økonomiske rapporter på grund af frigivelser, tidligere økonomiske begivenheder, konsensus prognoser og estimeret volatilitet.

Hvordan du anvender FX Kalender

FX Kalenderen hjælper dig med foretage mere informeret handelsbeslutninger. Tag et kig på de skemalagte økonomiske begivenheder, der kan ske på hvilken som helst dag og klik på en individuel begivenhed, hvis du ønsker mere information i forhold til den. Den resterende tid til en kommende begivenhed, som vil komme, er vist på venstre side af FX Kalenderen, mens tidligere begivenheder er betegnet med et kryds.