info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 76.14% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 79.83% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Økonomi Valutamarkeds Kalender

Hvis du er seriøs omkring at blive en handlende, vil en handelsplan være en vigtig del af din strategi. Find den Økonomiske Kalender i vores FX værktøjer og planlæg dine handler ned til minuttet med økonomiske rapporter på grund af frigivelser, tidligere økonomiske begivenheder, konsensus prognoser og estimeret volatilitet.

Hvordan du anvender FX Kalender

FX Kalenderen hjælper dig med foretage mere informeret handelsbeslutninger. Tag et kig på de skemalagte økonomiske begivenheder, der kan ske på hvilken som helst dag og klik på en individuel begivenhed, hvis du ønsker mere information i forhold til den. Den resterende tid til en kommende begivenhed, som vil komme, er vist på venstre side af FX Kalenderen, mens tidligere begivenheder er betegnet med et kryds.