info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 78.90% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 80.59% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

Handel CFD´er på Energier

Energies

Handel CFD´er på Punkt Energier så som Brent olie, WTI og Naturgas og diversificer din portefølje.

Average execution time < 11.06 ms

Op til 7000 ordre udført per sekund

Ultralav latenthed datacentre samme beliggenhed

Prisvinder af NDD Udførelse

Alle ordre er udført anonymt med Ingen Håndteringsbord. Op til 2000 ordre bliver udført per sekund, med over 87% af ordrene udført i < 10ms.

Lære mere om vores udføringsmodel

Average execution time < 11.06 ms

Op til 7000 ordre udført per sekund

Ultralav latenthed datacentre samme beliggenhed

Vælg Din Platform

We provide our clients with a wide range of desktop, web and mobile trading platforms including FxPro platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5 and cTrader.

Handel Punkt Engergier med FxPro

Begynd handel af Punkt Energier med FxPro for at diversificerer din portefølje og udforsk nye handelsmuligheder. Punkt Energier kan handles på alle vores handelsplatforme herunder MT4, MT5, cTrader og FxPro Markeder.

Punkt Energier er et populært valg for kortsigtet handel, især på tidspunkter hvor energiforbrug stiger eksponentielt på tværs af kloden. Følg dig fri til at træne handel af Punkt Energier på vores gratis demokonto før handel på en rigtig konto.

Mere End Bare en FX Mægler

Handel CFD´er på 260+ instrumenter på tværs af en bred vifte af aktiv klasser fra en enkelt handels konto.

1   Underlagt vores Ordre Udførelsespolitik.