PRISVINDENDE Ingen Håndteringsbords Indgriben

All client trades are executed with No Dealing Desk1 intervention. Most trades are filled with lighting fast speeds in under 12 milliseconds, with thousands of trades executed per second last year.

Bedste FX Udbyder 2022 Online Personlige Formue Priser

Best Trading Platform 2023 Financial Times & Investors Chronicle

Best Mobile Trading App 2023 Ultimate Fintech Award

Fordele ved
Ingen Håndteringsbords Udførelse

Dyb Likviditet

Få adgang til dyb likviditet og drag fordel af den bedste tilgængelig bud- og spørgepris hver gang du placerer en handel.

Anonym Handel

Dine ordre bliver udført anonymt. Likviditetsudbydere har ikke adgang til nogen information på din handelsaktivitet2.

Ultrahurtig Udførelse

Med en tidligere rekord på 199.397 ordre udfyldt på en enkel dag, lader FxPro dig drage fordel af ultrahurtig ordre udførelse. De fleste kunders ordre er udfyldt på under 13 millisekunder.

Hvordan bliver mine handler Udgørt?
Dine handler bliver udført uden nogen indgriben, se forneden:

Udførelses Maskine

Ordrebog
Platforms
Ordrebog

På grund af den høje volumen af vores kunders handler, er vi i stand til internt at sammensætte en god handel fra vores ordre-flow. Dette tillader at vi minimerer vores risiko uden at forstyrre din ordre på nogen måde.

Internt sammensætning

Da ikke alle kunders positioner er værnet, en resterende eksponering op til vores markedsrisikosgrænse forbliver i hus. Ekstern eksponering kan blive værnet eksternt.

resterende
eksponering

Hvorfor FxPro ikke er en STP Mægler

STP (Direkte-Igennem-Behandling) er en af de mest almindelige misforståede begreber i handelsindustrien. Det er mere eller mindre anset til at henvise til udførelse, som en kunde modtager fra deres mægler, STP er faktisk en hurtig-udførelse, hurtig-handel kommunikation, der behandles mellem udførelsesmodparter med minimal påvirkning på fart eller pris af udførelsen, som en detail handler bliver tilbudt. Gennem Selv om FxPro anvender STP teknologi, klassificerer vi os selv som NDD ifølge vores metode for ordre udførelse.

Hvorfor FxPro ikke er en ECN Mægler

ECN står for Elektronisk Kommunikation Netværk og er ofte forvekslet med NDD udførelse. Dog henviser ECN til anonym kommunikation mellem udførelsesmodparter, hvilket faktisk kan resulterer i ingen garanteret fyldninger og værste prisfastsættelse for detailhandleren. FxPro er en rigtig Ingen Håndteringsbords Udførelsesmægler, hvilket betyder at vi udfører kunders ordre med ingen håndteringsbords indgriben.

Fuldstændig Transparenthed

FxPro er en fortaler for vedtagelse af mere transparenthed og etisk praksis på tværs af online handelsindustrien. Af denne grund har vi udviklet en prisvindende model for udførelse, som både møder begge handlendes krav og etisk standard.

diagram circle
Et Salgstilbud 71.40%
Positiv 12.90%
Negativ 15.70%

2023 Udskridnings Sats3

In the FX market, prices change by the millisecond. In 2023 more than 84% of market orders were executed at the requested price, or an even better price.

Ingen nye salgtilbud99.38%
Positive nye salgstilbud0.26%
Negative nye salgstilbud0.36%
2023 Nye Salgtilbuds Satser

I 2023 modtog kun 0.36% af øjeblikkelige ordre et nyt salgstilbud, hvor 0.26% af dem modtog en endnu bedre pris til udførelse af deres ordre.

Hvor udfører vi dine handler

Dine handler bliver Udført i Equinix LD5 London og Amsterdam. Vores handelsservere er lokaliseret og krydsfiber forbundet med Trin 1 banker, som leverer likviditet via deres proprietære samlede Quotix.

Platforms
FxPro Datacenter i
EQUINIX
Platforms

1   Underlagt vores Ordre Udførelsespolitik.

2   Best FX Broker 2018-2013, Shares Awards.

3   Statistics provided are for all FxPro Group Limited orders executed from 1st January 2023 to 31st December 2023