info
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 74.02% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine pengeCFD´er og Spænd Indsatser er komplicerede instrumenter og er forbundet med en højrisiko for hurtigt tab af penge på grund af gearing. 77.37% af alle detail investorer pådrager sig pengetab når de handler CFD´er og Spænd Indsatser med denne udbyder . Du bør overveje om du forstår hvordan CFD´er og Spænd Indsatser fungerer, og om du har råd til at tage denne høje risiko for tab dine penge.
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.
FxPro Help Centre: Accounts

Hvordan åbner jeg en live handelskonto?

For at registrere for live handelskonto, klik på 'Registrer' ikonet på FxPros hjemmeside og følg trinene påkrævet for at fuldføre tilmeldelsesprocessen. Du vil automatisk modtage en e-mail med din platforms legimitationsoplysninger til den e-mail du har oplyst. Log ind på FxPro Direct med din e-mailadresse og valgte adgangskode. Fra der kan du indlæse dine dokumenter (hvis du ikke har gjort det endnu) administrere din konto, downloade dine platforme og finansiere din konto.

Venligst bemærk at den jurisdiktion tilgængelig for dig vil afhængige af dit bopælsland. FxPro tilbyder ikke kontrakter for Difference (CFDs) til beboere fra visse lande som USA og den islamiske republik Iran.
Was This Article Helpful?