Aston Villa T-shirt Sponsorskab

FxPro, en cypriotisk baseret virksomhed og en ledende global detailmægler indenfor Forex og CFD´er, har meddelt at det bliver Aston Villa Fodboldklubs Kommercielle Hoved Partner…

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en cypriotisk baseret virksomhed og en ledende global detailmÌgler indenfor FX og CFD´er, har meddelt at det bliver Aston Villa Fodboldklubs Kommercielle Hoved Partner fra juli 2010 i an treürige aftale. Som en del af aftalen, vil FxPro fremstü pü klubbens nye T-shirts, hvilke bliver afsløret den 15. juli i Birmingham.

Direktør Sukhotin, som taler fra FxPros hovedkvarter i Limassol, er meget begejstret omkring det nye partnerskab. ”Aston Villa er en af de store navne i det engelske Premium League, med en loyal følgeskare som spænder sig langt udover England. FxPro er stolte af at være partner med klubben, mens den fortsætter med at konkurrerer i toppen af det største indenlandske fodbolds league i verden.”

Jim Manczak, Strategi Relations Chef for FxPro, tilføjer,

'Vi planlĂŚgger at arbejde flittigt sammen med vores partnere hos Aston Villa og udvide brandet udover hele verden. Villa er en af de ĂŚldste og mest succesfulde klubber i engelsk fodbold og dens kampagner bliver fulgt pĂĽ tvĂŚrs af kloden. Vi ser frem til at blive en del af deres fans udover hele verden.'
“Virgin Racing Formula One, Rally Verdensmesterskab, den cypriotiske Rally, og nu Aston Villa Fodboldklub er alle sportslige aktier som vi nyder at være en del af. FxPro´s øgede forhold til international sport afspejler vores innovative tilgang til global branding og det at dele fælles interesser og sprog med vores kunder overalt i verden.”
“Vi er meget begejstret over at indtræde i dette nye partnerskab med FxPro,” sagde Paul Faulkner, Administrerende Direktør for Aston Ville Fodboldklub. ” Det afspejler vores fortsatte vækst som en klub efter en sæson hvor vi afsluttede som nummer seks i Premium Leagua for tredje år i træk, mens vi to gange har nået Wembley – og konkurrerede i Carling Cup final og FA Cup semi-final.”

Dette banebrydende forbund mellem Aston Villa og Acorns – den største udbyder af hospice pleje for livsbegrænsede børn i England – vil fortsætte, med Acorn, der bliver klubbens officielle velgørenhed, og FxPro, som engagerer sig dybt i at støtte denne velgørenhed med fælles bestræbelser.

Om Aston Villa

Aston Villa Fodboldklub blev etableret i 1874 og blev et stiftende medlem af Fodbolds League i 1888. Klubben er blevet kronet som Englandsmester syv gange mellem 1894 og 1981. Syv-gange vinder af FA Cup – den ældste Knockout konkurrence i verdensfodbold – en fem-gange vinder af League Cup, og Villa nåede toppen af europæisk fodbold i 1982 ved at vinde over Bayern Munchen i den Europæiske Cup. Aston Villa er en fodboldklub med ambition. Martion O´Neill er en af de mest ansete trænere indenfor sporten og ejeren Randy Lerner ejer også Cleveland Browns fodboldhold i den Amerikanske Nationale League (NFL). I sidste sæson afsluttede klubben som nummer seks i Barclays Premium League – for tredje sæson år i træk – og har også nået Wembley to gange, konkurreret om Carling Cup final og FA Cup semi-final. For mere information, venligst besøg www.avfc.co.uk.

For mere information, venligst kontakt:

Brian Doogan
Tel + 44 7984 637 628
E-mail: brian.doogan@avfc.co.uk

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser