info
Invester ansvarligt.
Invester ansvarligt. Invester ansvarligt. CFD´er er komplekse instrumenter og har en højrisiko for hurtigt pengetab på grund af gearing. 77% af alle detail investorer taber penge på denne udbyder. Overvej om du forstår hvordan CFD´er fungerer og om du har råd til at tabe dine penge
Invester Ansvarligt: Handel med CFD´er involverer betydelige risikoer.

FxPro og Watford FC Annoncerer Sponsorskabsaftale

FxPro Watford FC

14. juni 2017, London. Online mægler FxPro og London-baseret Premium League Club Watford FC er glade for at meddele om en tre-sæsons sponsorskabsaftale, der begynder i starten af 2017/2018 sæsonen. Dette er den største sponsorskabsaftale i klubbens historie med FxPro som den nye forside på T-shirten, og hovedklubs partner som Watford FC går ind i endnu en sæson i den mest konkurrencedygtige fodbolds League i verden.

Scott Duxbury, formand og CEO for Watford FC, kommenterede:

“De sidste få sæsoner har været særlig succesfulde for klubben både på og af banen. Ved at indgå partnerskab med en prisvindende, UK-placeret virksomhed, anerkendt både for deres principfaste tilgang til forretning og deres årti-lange ledende tilstedeværelse i finansservice industrien, vil vi forsat demonstrere vores forpligtelse til de værdier som Watford FC er kendt for rundt om i verden.”

FxPro og Watford FC deler de samme værdier om ærlighed og retfærdighed, med FxPro kendt for dets lange forbindelse med Premium League fodbold samtidig med at de en stærk fortaler for transparenthed og etisk handelspraksis i finansservice industrien. En nøgledel af det kommende sponsorskab vil være udviklingen af græsrodsaktiviteter, samfund og velgørenhedsprogrammer for at promenere de sager som både FxPro og Watford FC er forpligtet til.

Spencer Field, Kommerciel Direktør for Watford FC, udtaler:

“Denne aftale forstærker uden tvivl den voksende tiltrækning af Watford FC brand på et internationalt niveau. Vi ser frem til at udvikle marketing og aktiverende initiativer i en række globale markeder, som vi er sikre på vil blive en fordel for klubben over de næste få år.”

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterede:

“Vi tror på Watford FC potentiale, som har bevist igen og igen at de er en af de mest dedikeret og drevne klubber i Premium League. Vi er glade for at være hovedklubs partner og ønsker Watford FC al succes i de kommende sæsoner.”
Tilbage til alle Pressemeddelelser
Om FxPro

FxPro er en prisvindende online mægler, og servicerer detail- og institutionskunder i mere end 170 lande. FxPro leverer adgang til konkurrencedygtige priser og dyb likviditet uden en håndteringsbords indgriben (underlagt FxPros Ordre Udførelsespolitik) via vores avancerede platforme, overlegen udførelsesteknologi og algoritme værktøjer.

FxPro Group Limited en holding virksomhed af FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er et holding virksomhed af FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited, og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autoriseret og reguleret af Finansiel Adfærdsmyndighed (registrerings nr. 509956). FxPro Financial Services Ltd er autoriseret og reguleret af Cyperns Værdipapirs- og udvekslingskommission (licens nr. 078/07) og af det Finansielle Service Råd (autorisations nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autoriseret og reguleret af Dubais Finansielle Service Myndighed (reference nr. F003333). FxPro Global Markets Ltd er autoriseret og reguleret af Bahamas Sikkerhedskommission (licens nr. SIA-F184).

Medie Kontakt

For alle presserelaterede henvendelser kontakt os på pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960