FxPro Meddeler Om En Større Udvikling I Dets Globale Foretagender

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende FX mægler meddelte i dag en større udvikling i dets globale virksomhed – FxPro UK Ltd er nu åben for forretning og vil operere en agentur model.

FxPro UK Ltd’s kunder vil drage fordel af denne virkelige ingen-skrivebordshåndterings udførelsesmiljø.

FxPro UK Ltd leder og aggregerer salgstilbud fra ledende banker, herunder Deutsche Bank UBS, og Morgan Standley, og sender dem direkte videre til kunder for at sikre at de altid modtager de mest konkurrencedygtige prisfastsættelser.

Ved at sende ordre til den bedste bud/spørgepris som et tilbud fra deres pulje af mere end 10 likviditetsudbydere, og ved kun at opkræve en avancetillæg på spænd eller en fuldstændig transparent kommission, er FxPro´s interesse fuldstændig afstemt med deres kunders.

Derudover har FxPro´s kunder, under den globale paraply af servicetjenester tilbudt, nu mulighed for at åbne en konto direkte med en af tre separate regulerede virksomheder – herunder den London-baserede FxPro UK Ltd, reguleret af den Økonomiske Adfærdsmyndighed (tidligere FSA).

FxPro har foretaget en fælles indsats over de sidste få år for at gøre transparenthed til ikke blot en hjørnesten af dets virksomhedsmodel, men også at opmuntre til det i den bredere FX industri. Det er nu autoriseret af FCA og CySEC, og på trods af at det er en privat virksomhed, offentliggjorde de deres kvartalsvise operationelle metriks online. Det er også et medlem af the Securities Houses Compliance Officers Group (SHCOG).

Tæt efterfuldt af åbningen af FxPro´s australske kontor sidste år, er udvidelsen af servicetjenester af FxPro UK Ltd og flytningen til dets Agentur model endnu en milesten i FxPro´s fremskridt imod at blive verdens foretrukne FX mægler.

Denis Sukhotin, grundlæggeren af FxPro kommenterede:

“FxPro er glade for at kunne meddele åbningen af FxPro UK Ltd og dets reguleringsgodkendelse til at operere dets agenturmodel. Efterfuldt af den succesfulde lancering sidste år af vores cTrader ECN platform med dens ´ingen skrivebordshåndtering´, tager vi nu endnu et stort skridt i afstemningen af vores interesser med den af vores kunders, gennem en fuldstændig overgang til en agenturmodel på alle vore platforme. Ved at fjerne enhver eventuel konflikt mellem kunders interesser og den af fungerede skrivebordsmæglere, tror vi at vi kan tilbyde detail FX kunder en mere transparent prisfastsættelse og udførelsesservice. Som detail FX kunder er blevet mere sofistikerede og erfarne, tror vi at efterspørgslen for transparenthed og sikre udførelsesmodeller er blevet den større drivkraft i industrien.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbage til alle Pressemeddelelser